ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 110. YILDÖNÜMÜNDE AZİZ ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Arnavutköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda, şehitler dualarla anıldı; tiyatro gösterisi, resim sergisi ve ödül töreniyle destansı mücadele bir kez daha yaşatıldı.

TARİH: 20.03.2025 15:00
Son Güncelleme: 20.03.2025 00:24

Arnavutköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 110. yılı dolayısıyla Arnavutköy’de anlamlı bir program gerçekleştirildi. Hadımköy Şehitliği’nde başlayan tören, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki gösteri ve ödül töreniyle devam etti.

Törene Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Barış Çepiç’in yanı sıra protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve öğrenciler katıldı. Şehitlikte çelenk sunumunun ardından protokol üyeleri, şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Anma programı, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı salonda paylaşıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Mustafa Candaroğlu, Çanakkale Zaferi’nin, milletimizin fedakarlıkla ve inançla yazdığı eşsiz bir destan olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada, tarihe sığmayan bir destanın yıl dönümünde, kalbimizde derin bir sızı, gözlerimizde tarifsiz bir gururla toplandık. Çanakkale, yalnızca bir savaş değil; vatan aşkının, özgürlük sevdasının ve insanlık onurunun en gür sesi olmuştur. Genç yaşta cepheye koşan, ana kucağından siperlere giden Mehmetçiklerimiz, milletimizin bağımsızlık kararlılığını tarihe altın harflerle yazmıştır.”

Başkan Candaroğlu,  “Bizlere düşen en büyük sorumluluk; bu aziz hatırayı unutmamak, unutturmamak ve bu kahramanlık ruhunu gelecek nesillere en doğru şekilde aktarmaktır. Bu toprakların hangi fedakârlıklarla vatan kılındığını bilerek, her alanda birlik ve beraberlik içerisinde yol yürümek en büyük görevimizdir. Ne mutlu bu vatana can verenlere, ne mutlu bu millete bu destanı miras bırakanlara.” dedi.

Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise konuşmasında, Çanakkale Zaferi’nin milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güçlü göstergesi olduğunu vurgulayarak, şehitlerin emanetine sahip çıkmanın en büyük sorumluluk olduğunu ifade etti.

Programda sahne alan Hadımköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı müzikal tiyatro gösterisi, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlik alanında sergilenen Çanakkale temalı resim sergisi ise ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Etkinlik sonunda, Arnavutköy genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Barış Çepiç verdi.

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

BAYRAMPAŞA ÇEVİK KUVVETTE GÖREVLİ KONYALI POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ

İŞTE SABRİ AKPINAR PARKI, İŞTE İŞGAL EDİLEN PARK!

TÜRK KIZILAY YURT İÇİNDE VE 30 ÜLKEDE 199 BİN 846 HİSSE KURBAN KESİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İSTANBUL’DA EN ÇOK NERELİ VAR? SİVAS BİR NUMARA

HASAN MUTLU HASTANEYE KALDIRILDI: MR İÇİN EYLÜL AYINA GÜN VERİLDİ!

CHP’DE İKİ BAŞLILIK SONRASI: TÜRK SİYASETİNDE YENİ OLUŞUM VE YENİ GÜÇLER

CHP’DE İKİ AYRI TABLO, AYNI SAAT AYRI MEKAN BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ “FETİH VE KURBAN BAYRAMI” İKİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADI

ARNAVUTKÖY’E ÇEVRE ALANINDA ÇİFTE ÖDÜL

İSTANBUL'UN FETHİNİN 573. YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

EYÜPSULTANLI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURBANLAR KESİLDİ, BAŞKAN BAYRAMLAŞTI

İSTANBUL’UN FETHİ KUTLU OLSUN

BAYRAMPAŞA PROTOKOLÜ YEŞİL CAMİ’DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BAYRAMPAŞA KIZILAY’DAN BÜYÜK BAŞARI: İYİLİKTE ZİRVEYE YERLEŞTİ

BAYRAMPAŞA CHP BAYRAMLAŞTI GÜNDEM: "MUTLAK BUTLAN" KARARI

BUGÜN AREFE AMA DEMİRKAPI BOMBOŞ: ESNAF İSYANDA!

ARNAVUTKÖY KURBAN BAYRAMINA HAZIR: BAYRAM ÖNCESİ HUMMALI ÇALIŞMA

BAYRAMPAŞA’DA BAYRAM NAMAZI VE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU

KURBAN BAYRAMI VE ÖZELLİKLERİ

ABDURRAHMAN DURSUN: KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
ÇANAKKALE ZAFERİ

YAZARLAR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 5 5 47 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 21 2 11 40 74
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 20 5 9 22 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 34 10 14 10 -7 40
10.KOCAELİSPOR 34 9 15 10 -12 37
11.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.KASIMPAŞA A.Ş. 34 8 15 11 -16 35
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 34 9 18 7 -11 34
15.İKAS EYÜPSPOR 34 8 17 9 -15 33
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 34 8 18 8 -22 32
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 34 6 16 12 -35 30
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30
  • Pazartesi 24 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 26 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı