ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 110. YILDÖNÜMÜNDE AZİZ ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Arnavutköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda, şehitler dualarla anıldı; tiyatro gösterisi, resim sergisi ve ödül töreniyle destansı mücadele bir kez daha yaşatıldı.

TARİH: 20.03.2025 15:00
Son Güncelleme: 20.03.2025 00:24

Arnavutköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 110. yılı dolayısıyla Arnavutköy’de anlamlı bir program gerçekleştirildi. Hadımköy Şehitliği’nde başlayan tören, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki gösteri ve ödül töreniyle devam etti.

Törene Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Barış Çepiç’in yanı sıra protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve öğrenciler katıldı. Şehitlikte çelenk sunumunun ardından protokol üyeleri, şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Anma programı, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı salonda paylaşıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Mustafa Candaroğlu, Çanakkale Zaferi’nin, milletimizin fedakarlıkla ve inançla yazdığı eşsiz bir destan olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada, tarihe sığmayan bir destanın yıl dönümünde, kalbimizde derin bir sızı, gözlerimizde tarifsiz bir gururla toplandık. Çanakkale, yalnızca bir savaş değil; vatan aşkının, özgürlük sevdasının ve insanlık onurunun en gür sesi olmuştur. Genç yaşta cepheye koşan, ana kucağından siperlere giden Mehmetçiklerimiz, milletimizin bağımsızlık kararlılığını tarihe altın harflerle yazmıştır.”

Başkan Candaroğlu,  “Bizlere düşen en büyük sorumluluk; bu aziz hatırayı unutmamak, unutturmamak ve bu kahramanlık ruhunu gelecek nesillere en doğru şekilde aktarmaktır. Bu toprakların hangi fedakârlıklarla vatan kılındığını bilerek, her alanda birlik ve beraberlik içerisinde yol yürümek en büyük görevimizdir. Ne mutlu bu vatana can verenlere, ne mutlu bu millete bu destanı miras bırakanlara.” dedi.

Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise konuşmasında, Çanakkale Zaferi’nin milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güçlü göstergesi olduğunu vurgulayarak, şehitlerin emanetine sahip çıkmanın en büyük sorumluluk olduğunu ifade etti.

Programda sahne alan Hadımköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı müzikal tiyatro gösterisi, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlik alanında sergilenen Çanakkale temalı resim sergisi ise ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Etkinlik sonunda, Arnavutköy genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Barış Çepiç verdi.

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

BAYRAMPAŞA’DA ENGEL TANIMAYAN DOĞUM GÜNÜ SEVİNCİ

BELEDİYE NE YAPIYOR?: EMEKLE OYNAMAK BU KADAR UCUZ OLMAMALI!

YENİDOĞAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI TÜRKAN HACIMALE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI 1. OTURUM TOPLANTISI YAPILDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ’NDE 4 PARTİ, KARMAŞIK DÜZEN

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİNE CUMHUR İTTİFAKI HAKİM OLDU

ÖZLEM DEMİR’DEN PARTİLERE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

BAYRAMPAŞA İÇİN KARAR VAKTİ: NİSAN 2026 MECLİSİ VE KUTUPLAŞMA SINAVI

MAKSAT YEŞİL MİYDİ, HASAN MUTLU MU? DÜN KIYAMETİ KOPARANLAR BUGÜN NEREDE?

ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR VAKFI MEHMET HANEFİ MAHİTAPOĞLU İLE DEVAM DEDİ

BİR BAŞARI HİKÂYESİ: ALFA DEMİR DÖKÜM

YEŞİLAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ÖZLEM DEMİR’DEN MHP İLÇEYE ZİYARET

MUHTAR ADAYI ÖZLEM DEMİR KAYMAKAM ÇİFTÇİ’YE ZİYARETTE BULUNDU

BAYRAMPAŞA’NIN GURURU CEMAL ÖZTÜRK’TEN ULUSLARARASI BAŞARI

BAYRAMPAŞA SİVASLILAR DERNEĞİ’NDEN 10 BİN ASKIDA EKMEKLİK DAYANIŞMASI

SIFIR ATIK GÜNÜ’NDE EYÜPSULTAN’DA ANLAMLI ETKİNLİK: “ATIK YOK, HAYAL GÜCÜ VAR”

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YENTÜR’DEN BAŞKAN VEKİLİ AKIN’A ZİYARET

YEŞİLAY'DAN UYARI: "SOSYAL MEDYA HEM BAĞIMLILIK OLUŞTURUYOR HEM DİĞER BAĞIMLILIKLARA ZEMİN HAZIRLIYOR"

BU GİDİŞAT SÜRDÜRÜLEMEZ! LİYAKAT YOKSA DEVLET ZAYIFLAR

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
ÇANAKKALE ZAFERİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 28 21 3 4 45 67
2.FENERBAHÇE A.Ş. 28 18 1 9 34 63
3.TRABZONSPOR A.Ş. 28 19 3 6 25 63
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 28 15 6 7 17 52
5.GÖZTEPE A.Ş. 28 12 6 10 10 46
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 28 12 8 8 14 44
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 27 8 7 12 -2 36
8.KOCAELİSPOR 28 9 12 7 -9 34
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 28 8 10 10 -10 34
10.CORENDON ALANYASPOR 28 6 8 14 1 32
11.TÜMOSAN KONYASPOR 28 7 11 10 -8 31
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 27 7 11 9 -5 30
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 28 7 14 7 -15 28
14.KASIMPAŞA A.Ş. 28 6 13 9 -13 27
15.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 28 6 15 7 -11 25
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 28 4 13 11 -29 23
17.İKAS EYÜPSPOR 28 5 16 7 -22 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 28 5 18 5 -22 20
  • Perşembe 11.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 8.7 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.8 ° / 6.4 ° Güneşli