Reklam
Reklam
Reklam
ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 110. YILDÖNÜMÜNDE AZİZ ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 110. YILDÖNÜMÜNDE AZİZ ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Arnavutköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda, şehitler dualarla anıldı; tiyatro gösterisi, resim sergisi ve ödül töreniyle destansı mücadele bir kez daha yaşatıldı.

TARİH: 20.03.2025 15:00
Son Güncelleme: 20.03.2025 00:24
Reklam

Arnavutköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 110. yılı dolayısıyla Arnavutköy’de anlamlı bir program gerçekleştirildi. Hadımköy Şehitliği’nde başlayan tören, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki gösteri ve ödül töreniyle devam etti.

Törene Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Barış Çepiç’in yanı sıra protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler ve öğrenciler katıldı. Şehitlikte çelenk sunumunun ardından protokol üyeleri, şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Anma programı, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı salonda paylaşıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Mustafa Candaroğlu, Çanakkale Zaferi’nin, milletimizin fedakarlıkla ve inançla yazdığı eşsiz bir destan olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada, tarihe sığmayan bir destanın yıl dönümünde, kalbimizde derin bir sızı, gözlerimizde tarifsiz bir gururla toplandık. Çanakkale, yalnızca bir savaş değil; vatan aşkının, özgürlük sevdasının ve insanlık onurunun en gür sesi olmuştur. Genç yaşta cepheye koşan, ana kucağından siperlere giden Mehmetçiklerimiz, milletimizin bağımsızlık kararlılığını tarihe altın harflerle yazmıştır.”

Başkan Candaroğlu,  “Bizlere düşen en büyük sorumluluk; bu aziz hatırayı unutmamak, unutturmamak ve bu kahramanlık ruhunu gelecek nesillere en doğru şekilde aktarmaktır. Bu toprakların hangi fedakârlıklarla vatan kılındığını bilerek, her alanda birlik ve beraberlik içerisinde yol yürümek en büyük görevimizdir. Ne mutlu bu vatana can verenlere, ne mutlu bu millete bu destanı miras bırakanlara.” dedi.

Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise konuşmasında, Çanakkale Zaferi’nin milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güçlü göstergesi olduğunu vurgulayarak, şehitlerin emanetine sahip çıkmanın en büyük sorumluluk olduğunu ifade etti.

Programda sahne alan Hadımköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı müzikal tiyatro gösterisi, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlik alanında sergilenen Çanakkale temalı resim sergisi ise ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Etkinlik sonunda, Arnavutköy genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Barış Çepiç verdi.

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
BAYRAMPAŞA'DA TARTIŞMALI YOL ÇALIŞMASI: UZUN ÖMÜRLÜ TAŞLAR SÖKÜLÜP YERİNE ASFALT YAPILIYOR

BAYRAMPAŞA'DA TARTIŞMALI YOL ÇALIŞMASI: UZUN ÖMÜRLÜ TAŞLAR SÖKÜLÜP YERİNE ASFALT YAPILIYOR

ESNAF İSYANDA: "KALDIRIM İŞGALİ" GEREKÇESİYLE MALLARININ TOPLANMASI ZARARA SOKTU

KAPADOKYA EFSANELERİ VE TARİHİ ÖYKÜLERİ KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ANLATILDI

EYÜPSULTAN MEYDANI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

HASTANE ÇALIŞANLARININ PAYLAŞIMLARI HASTANEYİ BAĞLAR MI?

BAYRAMPAŞA’NIN ABİSİ HALİT PAŞALI’NIN EŞİ MELAHAT PAŞALI HAKKA UĞURLANDI

GENÇ NÜFUSA YAPILAN YATIRIM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NİN TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ’NDE 6. DÖNEM BAŞLADI

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMEN; “ALLAH MAHCUP ETMESİN. İNŞALLAH AÇILIŞINI DA HEP BERABER YAPACAĞIZ”

ESENLERLİLER YAZLIK SİNEMADA BULUŞUYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDE YAZ SPOR KURSLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AYVALIK, TARİHİ GÜMRÜK MEYDANI'NA KAVUŞTU

EYÜPSULTAN’IN SPORCU GENÇLERİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR.

NEVŞEHİR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE SÖYLEŞİ, ATÖLYE VE ÇOCUK ETKİNLİKLERİ BİR ARADA

ANADOLU'NUN İKİ KÖKLÜ DEĞERİ AYNI HEDEFTE BULUŞTU

PUSULA YAZ OKULU KAPANIŞ PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

BU HAFAT CUMA HUTBESİ "KARDEŞLİK" ÜZERİNE

BİR SUAT MAMUR VARDI “DİYECEĞİZ” AMA İŞ İŞTEN GEÇECEK

CHP BAYRAMPAŞA MERSİN BALKAN’A EMANET

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
Cihan Serdar Aktaş

Haber Editörü

Cihan Serdar Aktaş

Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0