ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü dolayısıyla Bayrampaşa Belediyesi önündeki Atatürk Parkı’nda tören düzenlendi.

Türk tarihinin en önemli tarihlerinden olan Çanakkale destanının yazıldığı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa'da da kutlandı. Bayrampaşa Atatürk parkında yapılan tören, Sunumunu Cevatpaşa Orta Okulu Okul Müdürü Ertaş Erdoğan'ın yaptığı programda Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Tamer Akkan, Belediye Başkanı Atila Aydıner,  Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devlet töreni son buldu.

Törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Tamer Akkan, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Abdullah Afacan, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Günel Güzelavcı, meclis üyeleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Devlet töreni sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Günel Güzelavcı Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak günün önemini anlatan birer konuşma yaptılar.

Vatan topraklarımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz Şehitlerimizi, bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.