BU YANGIN HEPİMİZİ YAKAR, SÖNSÜN DİYE, BAYRAĞINI AL ARACINI AL SENDE KATIL BAYRAMPAŞA STK’LARI FİLİS’TİN İÇİN YÜRÜYOR

BU YANGIN HEPİMİZİ YAKAR, SÖNSÜN DİYE, BAYRAĞINI AL ARACINI AL SENDE KATIL BAYRAMPAŞA STK’LARI FİLİS’TİN İÇİN YÜRÜYOR

İnsanlık suçu işleyen İsrail katliamına karşı tüm dünyada ayakta. Ülkenin çeşitli alanlarında yapılan lanetleme tepkilerine Bayrampaşa STK’ları da Pazar gün yola çıkıyor.

Bütün dünyanın gözü önünde Siyonist İsrail, Çocuk, kadın yaşlı demenden insanlık suçu işliyor, katliam yapıyor. Tüm Emperyalist güçlerde bu katliamı gördüğü halde İsrail’i destekliyor, İsrail’in yanında oluyor. İsrail’i yalnız bırakmamak için Siyonist emperyalist devletlerin yetkililerinin birbirardına İsrail’e geliyor. 

Bu duruma duyarsız kalmayan Türkiye devlet makamları nezdinde diplomasi yürütürken STK’lar, siyasi partiler de tepkilerini çeşitle etkinliklerle dile getiriyor. Bu durma sessiz kalmayan Bayrampaşa’nın STK’ları 22 Ekim Pazar günü saat 17:00’de Yıldırım mahallesi Kaptan Ahmet lisesinin yanında araçlarla ve bayraklarla yola çıkıp, Bayrampaşa merkeze kadar yol gidecek. 

İHH Bayrampaşa, Yeşilay Bayrampaşa, Kızılay Bayrampaşa, MİM, Nokta, Liman, Pusula, Cihannüma, Türkiye Gençlik Vakfı, AGD, İlim Yayma, Ensar, EDP Bayrampaşa, Eğitim Bir-Sen, Hayrat Vakfı gibi STK’lar katılıyor.

STK’lar adına gazetemize açıklama yapan IHH Bayrampaşa Şube Başkanı Abdullah Hoşoğlu insanlığın yaşadığı insanlık dışı katliama karşı Bayrampaşa sokaklarında yol alacaklarını, tüm vatandaşların arabasıyla, Bayrağıyla katılmaya davet etti.