BOZKIR BELEDİYE BAŞKANI KARABULUT’TAN ANKARA ÇIKARMASI

BOZKIR BELEDİYE BAŞKANI KARABULUT’TAN ANKARA ÇIKARMASI

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bozkırlı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar’ı ziyaret etti.

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, önceki dönem Dışişleri Bakanı Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nu ve Konya milletvekillerini ziyaret ederek Bozkır’da yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabuluta BBP Bozkır İlçe Başkanı Süleyman Karabacak ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

 

Ziyarette Bozkır’da devam eden projeler, sanayi ve yeni yatırımlara dair görüşmelerde bulunan Başkan Karabulut daha sonra Gazi Meclisi’nde önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Konya milletvekillerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen bu ziyaretler sonrasında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Karabulut, “Bozkırlı hemşerimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Durmuş Ünüvar, Fahri Bozkırlı hemşerimiz önceki dönem Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve yine Bozkırlı hemşerimiz aynı zamanda ilçemizden sorumlu Konya milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’ı ziyaret ederek ilçemizde devam eden ve yakın zamanda  başlayacak olan yeni yatırımlarla birlikte, yapmayı planladığımız yeni çalışmalarla ilgili verimli toplantılar gerçekleştirdik.

Değerli Bakanlarımıza, milletvekillerimize şehrimize göstermiş olduğu yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.