BOSNA SANCAK DERNEĞİ GENÇLERİN SESİNE KULAK VERİYOR: YENİ KORO KURULACAK!

BOSNA SANCAK DERNEĞİ GENÇLERİN SESİNE KULAK VERİYOR: YENİ KORO KURULACAK!

Bosna Sancak Derneği, gençlerden oluşan bir koro kurma planlarını duyurdu. Gençliğe verdiği önemi her fırsatta vurgulayan Bosna Sancak Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade'nin bu projesi, büyük beğeni topladı.

 Yeni kurulacak koro için tüm müzikseverlerin katılımına açık bir davette bulunuldu. Ses sanatına ilgi duyan gençleri bir araya getirmeyi hedefleyen Bosna Sancak Derneği, koro oluşturma çalışmalarına başlıyor. Dernek Başkanı Prof. Dr. Sedat Ziyade, gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve müzikle ilgilenen bir topluluk içinde yer almalarına destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Bu projenin gençler arasında müzikal bir dayanışma ve birlik duygusu yaratacağına inanan Ziyade, gençlerin sanatsal potansiyellerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için bir platform sağlamayı hedefliyor.

Koronun kurulması için Bosna Sancak Derneği, tüm müzikseverleri etkinliğe davet ediyor. İster profesyonel bir müzisyen olun, ister sadece müzikle ilgilenen bir amatör, herkesin katılımına açık olan bu projede yer almak isteyenlerin Dernek ile iletişime geçmeleri gerekiyor. İrtibat için Taner Yaşar isimli yetkiliye 0536 973 03 70 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bosna Sancak Derneği, gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve müzikal bir deneyim yaşamalarına olanak tanıyacak bu koro projesiyle topluma katkıda bulunmayı hedefliyor. Gençlerin sanatsal gelişimine destek veren dernek, müzikseverleri bu özel projede bir araya getirerek güçlü bir müzikal birliktelik oluşturmanın heyecanını yaşıyor.