BOSNA SANCAK DERNEĞİNDEN SERT TEPKİ

BOSNA SANCAK DERNEĞİNDEN SERT TEPKİ

Bosna Sancak´tan ABD´nin iki bakana yaptırım uygulamasına sert tepki

İstanbul Bayrampaşa´da bulunan Bosna Sancak Kültür ve Yardımlasma Derneği Başkan Muhammet Sancaktar imzasıyla yayınladığı yazılı basın açıklamsında,  ABD´nin yaptırım tehditleri ne uluslararası hukuk ne de müttefiklik ilişkileriyle açıklanamayacak kadar vahim olduğu dile getirilerek sert tepki gösterdi. 

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlasma Derneğinin yazılı basın açıklamasında;  ?Son günlerde Amerika Birleşik Devletleri´nin, İzmir´de ev hapsinde tutulan Rahip Brunson´u gerekçe göstererek Türkiye´miz üzerinde uygulamaya çalıştığı baskı politikalarının kabul edilmesi asla mümkün değildir. ABD´nin yaptırım tehditleri ne uluslararası hukuk ne de müttefiklik ilişkileriyle açıklanamayacak kadar vahimdir.
"Bağımsızlık benim karakterimdir" diyen Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu bu ülke bugün de, yarin da bağımsızlığına kastedecek her odağın karsısında yek vücut olmayı başaracaktır. Biz de Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde grubu bulunan 4 siyasi parti ile aynı yerde duruyor ve "ABD´nin tehditlerine halkımızın ortak dayanışması ve kararlılığı ile ´hayır diyoruz." Denildi.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?