Tarih: 19.01.2024 17:29

BİZ İŞİMİZİ YAPTIK YA SİZ GÖREVİNİZİ YAPTINIZ MI?

Facebook Twitter Linked-in

Öncelikle şunun altını çizerek söylemek isterim ki, usulüyle, üslubuyla, nezaketiyle arayan soran sorgulayan doğru veya yanlış diyen, takdir eden, yapıcı eleştiren her bir Bayrampaşa Gündem ve Mehmet Ceylan dostuna en içten dileklerimle teşekkür ederim. Bilirim ki, aranmak sorup sorgulanmak ve eleştirilmek dostluktandır, dost olandandır.

Doğruya bakış açısı görecelidir, birine doğru gelen diğerine yanlış gelir.

Biz Bayrampaşa Gündem olarak yaptığımız bir haber de, yorumda, eleştiride prensibimiz; “Biz yazdığımızdan mesulüz, kimin ne anladığından değil”

Yaptığımız haberlerden dolayı çok sayıda takdir eden, olumlu bakanlara ve çok az sayıda da olsa olumlu eleştirenlere tekrar TEŞEKKÜR ederiz.

Fakat kimsenin Bayrampaşa Gündeme ve Mehmet Ceylan’a gazetecilik öğretmek haddi de değildir, hadsizliğe de yeri yoktur. 

Mehmet Ceylan yönetimindeki, Bayrampaşa Gündem Gazetesinin kalitesi de bellidir, yaptığı analizlerin, ortaya koyduğu fikirlerin isabet yüzdeliği de bellidir.

Biz bir çok olayı analiz ederken, haber yaparken işimizi yaptık, ya siz gazetecilik öğretmeye kalkanlar görevinizi yaptınız mı? Arkasında durdunuz mu? Tebrik ettiniz, teşekkür ettiniz mi? Fikrinizi desteğinizi beyan edebildiniz mi? 

Tabi ki, kocaman bir hayır…

16 Yıl önce çıktığı çizgide devam ediyor, yerine göre gündemi belirleyen olmaktadır.  

İlk defa bu kadar kısa bir yazı ile karşınızdayız tüm dostları saygıyla selamlıyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —