Tarih: 11.01.2020 11:00

BEYAZ BASTONLU YÜREKLER

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle ?Koruyucu ve Önleyici Sağlık Hizmetleri Kapsamında? göz sağlığını koruma ve göz tansiyonu konularında farkındalık kazandırmak ve bilinçlendirme çalışması yapmak üzere 78 vatandaşı ağırladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Arzu Güner; "07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle ?Koruyucu ve Önleyici Sağlık Hizmetleri Kapsamında? göz sağlığını koruma ve göz tansiyonu konularında farkındalık kazandırmak ve bilinçlendirme çalışması yapmak üzere 78 vatandaşımızı kurumumuzda ağırlayarak bir günü beraber geçirdik. Hizmetlerimizi sadece bir gün değil sürekli hizmet anlayışıyla sürdürmeye devam ediyoruz.

Sosyal sorumluluk? kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden bir araya gelen gençlerle etkileşimde olmak farklı ülkelere ait kültür, bakış ve bilgiyi kurumumuza aktarmak, dünya vatandaşları olarak birbirimize entegre olarak topluma artı değer katmak ve aynı zamanda gençlere engellilikle ilgili farkındalık kazandırmak amacıyla Aısec işbirliğiyle başlattığımız ?Gönüllüm Olur musun?? Projesi kapsamında Cezayir, Pakistan, Makedonya ve Fas´tan gelen gönüllülerimize kurum hizmetlerimiz hakkında bilgi aktardık." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —