Tarih: 10.11.2022 21:27

BERBERLER ODASINA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Esnaf Odalarında bu yıl yapılan genel kurullarda kadınlar işbaşına geldi. Kadınların işbaşına gelmesiyle kayda değer değişim ve gelişmeler yaşandı. Odasında oturan, toplum ve esnaftan uzak oda başkanlarından esnaflarla ve bürokrasiyle iç içe olan bir oda başkanlığı görülmeye başlandı.

Oda başkanlığına seçildiği günden beri çalışmalarıyla göz dolduran Bayrampaşa Erkek ve Kadın Berberler Odası Başkanı Eda Yıldız Karadağ’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alıp, fikir alışverişinde bulunduk, çalışmalarında başarılar diledik.

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Eda Yıldız Karadağ çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Oda üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için, esnafları ziyaret ettiklerini, motivasyon toplantıları yaptıklarını belirtti.

Gazetemizin Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan da çalışmaları takip ettiklerini, çok faydalı işler yaptıkları için kendilerini tebrik ederek Bayrampaşa Gündem Gazetesinin her tür faaliyetlerinde emirlerinde olduğunu belirtti. Mehmet Ceylan kendi yazdığı Ahmak Duygular ve Klavyenin Doğru Tuşu Kitabını hediye etti.

 

#bayrampaşa #bayrampaşa haberleri #erkek ve kadın berberler kuaförler odası #eda yıldız karadağ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —