Başlık
BELARUS HEYETİNDEN BAŞKAN MUTLU'YA ZİYARET
Belarus İstanbul Başkonsolos Vekili Ilya Adarchanka ve beraberindeki heyet, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu'yu makamında ziyaret etti.

Bu önemli ziyaret, iki taraf arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesi ve karşılıklı işbirliği potansiyellerinin değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.
Başkan Hasan Mutlu, Başkonsolos Vekili Adarchanka ve heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bayrampaşa'nın tarihi, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında detaylı bilgiler sundu. Mutlu, ilçenin farklı milletlerden insanları barındıran kozmopolit yapısına dikkat çekerek, kültürel çeşitliliğin Bayrampaşa için bir zenginlik olduğunu vurguladı. Ayrıca, Bayrampaşa Belediyesi'nin uluslararası işbirliğine ve kardeş şehir ilişkilerine verdiği önemin altını çizdi.
Mutlu, konuşmasında " Kültürel çeşitliliğimiz bizim en büyük zenginliğimizdir. Belediyemiz olarak uluslararası işbirliğine ve kardeş şehir ilişkilerine büyük önem veriyoruz. Bu ziyaretin, ülkelerimiz arasındaki dostluk köprülerini daha da sağlamlaştıracağına inanıyorum." İfadelerini kullandı.
Başkonsolos Vekili Ilya Adarchanka ise misafirperverliği için Başkan Mutlu'ya teşekkürlerini iletti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

LİG TABLOSU
- Pazar 19.7 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 18.7 ° / 13.5 ° Bulutlu
- Salı 22.2 ° / 13.9 ° Güneşli












