180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

169. Sayı Kasım 2024

BEKİR ÖNDER GAZTEMİZE ZİYARETTE BULUNDU, ADAYLIKTA İDDİALI KONUŞTU

CHP Bayrampaşa ilçe başkanı adaylarından Bekir Önder Gazetemize yaptığı ziyarette Bayrampaşa’nın aydınlık geleceğine BEYAZ bir sayfa açmak için CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu belirtti.

TARİH: 11.08.2023 19:11
Son Güncelleme: 12.08.2023 10:57

CHP Bayrampaşa ilçe örgütü 13 Ağustos 2023 Pazar günü kongreye gidiyor, Kongrede  ilçe başkanlığına Mevcut Başkan Hasan Mutlu, İbrahim Bulut ve Bekir Önder  aday oldular.

Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Bekir Önder çalışmaları kapsamında gazetemizin sahibi Mehmet Ceylan’ı da  ziyarette bulundu, projelerinden bahsetti. 

Sohbet havasında geçen ziyarette adaylık süreciyle ilgili sorularımızı da içtenlikle cevaplandırdı. Geçmiş dönemlerde DSP ilçe Başkanlığı da yapan Bekir Önder’e  Siz geçmişte ilçe başkanlıkları da yapıtınız tanınıyorsunuz ama yine de kısaca kendinizden bahsedermisniz? Sorumuza; “1971 senesinde Bayrampaşa’da doğdum. Doğduğumdan bu yana ilçemizde yaşamaktayım. Bayrampaşa bizim yuvamız. İlkokul ve ortaokulu Bayrampaşa’da okudum. Liseyi de Pertevniyal Lisesi’nde bitirdim. Çok genç yaştan beri sosyal demokrat siyasetin içindeyim. DSP Gençlik Kollarında başlayan siyasi hayatımda DSP İlçe Başkanlığı, ardından CHP İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendim. Şimdi de Bayrampaşamızın aydınlık geleceğine BEYAZ bir sayfa açmak için Cumhuriyet Halk Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’na adayım” diyerek kendisini tanıttı..

Adaylık süreci ve çalışmaları hakkında neler yapıyorsunuz? Sorumuza Cumhuriyet Halk Partisinin, Türkiyemizin kurucu partisi olduğunu, Geçmişten bugüne kadar ilçe yönetimlerinde, gerek başkanlık gerekse yöneticilik yaparak partimiz için mücadele eden tüm gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum diyerek başladığı konuşmasına şu sözlerle devam etti.

“Uzun yıllardır hem ülkemiz hem Bayrampaşamız bastırılmış sıkıntılar içinde çırpınıyor. İktidarın yanlış uygulamaları hem ülkemize hem de ilçemize bir fayda sağlamıyor. Sorunlar gün geçtikçe büyüyor, çarşı pazar yangın yeri. Bu sıkıntılara çare olacak gücün CHP olduğuna gönülden inanıyoruz. Önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. Bu kongreyi atlatıp tüm enerjimizi Bayrampaşamız için bu seçimlere harcamamız gerekiyor. İlçemizi yıllardır yönetmeye çalışan şu anki belediye kadrosuna karşı bir bıkkınlık var, Bayrampaşa için yapılan bir icraat da yok zaten. Biz bunu değiştirmeye talibiz. Biz Bayrampaşamızı hak ettiği yere ulaştırmaya talibiz. 

Örgütümüzün ortak aklıyla belirlenecek belediye başkan adayımızla kol kola yürüyeceğimizi ilan ettik. Aday kim olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisinin adayıdır. Bu sebeple gerçekçi bir yönetim yapısı oluşturmamız gerekiyor. Genel merkezimizin de bu yolda genelgesi var, Belediye seçimlerinde aday olacakların ilçe yönetimlerinde yer almaması gerektiğini bildirdiler. Böylece ilçe örgütümüz gücünü tamamen belirlenecek belediye başkan adayına enerjik bir şekilde destek vermek için hazırlayacaktır. Bizim enerjimiz yüksek, bu görevi istiyoruz.” 

“ÖRGÜTTE BİRLİK BAYRAMPAŞA’DA İKTİDAR”

Birlik ve iktidar sözcüklerinin üstüne basa basa, birlik olursa iktidar olunacağının mesajını veren Bekir Önder; “Yola çıkarken “Örgütte Birlik Bayrampaşa’da İktidar” sloganıyla harekete geçtik. Mahalle delege seçimleriyle demokratik yarışın içine dahil olduk. Sahaya çıktığımızdan beri tüm örgütümüzle kucaklaşıyoruz. Senci benci ayrımı yapmayacağımızı ilan ettiğimiz için olumlu görüşlerle kampanyamızı bugüne kadar getirdik. Biz, bütün üyelerimizi, sadece seçim zamanları sandığa oturtmak için arayan, kongre zamanları oy kullanması için arayan bir yönetim anlayışı içinde olmayacağız. Tüm üyelerimiz bir yönetici bilinciyle, fikir üreten, yönetime katkı sağlayan, sokağında, mahallesinde etkin neferler olacaklar. Dik duruşlarıyla, özgür iradeleriyle üyelik sorumluluklarını gururla yerine getirecekler. Siyasi bir duruşu olan aktif örgüt, önce Bayrampaşa’da sonra da Türkiyemizde iktidarın yolunu açacaktır. Buna eminiz. Biz bir aile partisi değiliz, biz tüm üyelerimizle Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Kendimizde bu deneyimin olduğunu ve sevgi diliyle tüm zorlukların aşılacağını biliyoruz. Bizden başka bu göreve talip olan, rakiplerimiz demeyeceğim, diğer yol arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın, yuvamız Cumhuriyet Halk Partisi kazansın, Bayrampaşamız kazansın. Şimdi Pazar günü, ilçe delegelerimizin özgür iradeleriyle verecekleri destekleri bekliyoruz” diye sözlerini tamamladı. 

Ziyaret çekilen fotoğraf ve Gazetemizin sahibi Mehmet Ceylan’ın kendi yazdığı kitapları hediye etmesiyle son buldu.

 

 

 

 

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ OPERASYONUNDA DİKKAT ÇEKEN TAHLİYE

İYİ PARTİ BAYRAMPAŞA'DAN AZERBAYCAN ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA VE HELVA

BAYRAMPAŞA KAYMAKAMI ABDULLAH ÇİFTÇİ'DEN GENÇLİK MERKEZİ KAMPINA ZİYARET

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ'NDEN , MÜFTÜ EREN'E ZİYARET

ARDA TURAN, KAYMAKAM ÇİFTÇİ'Yİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN VEKİLİ AKIN CUMA PAZARI'NI ZİYARET ETTİ

BAYRAMPAŞA'DAN GENÇLERE ÇOK YÖNLÜ DESTEK

TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN ÇOCUK EVLERİNDEKİ YAVRULARA UNUTULMAZ ETKİNLİK

TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN MİNİK KAHRAMANLARA MORAL DESTEĞİ

BAŞKAN VEKİLİ AKIN, KULÜP BAŞKANLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN VEKİLİ İBRAHİM AKIN'DAN YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

CELİL DİNÇAR RUMELİ TÜRKLERİ DERNEĞİ GENÇLİK BAŞKANI OLDU

BAYRAMPAŞA MÜFTÜLÜĞÜNDE DİN HİZMETLERİ BULUŞMASI

KAYMAKAM ÇİFTÇİ İSO BAŞKANI BAHÇIVAN'I ZİYARET ETTİ

MEHMET ACAR'DAN GENÇ SPORCULARA MORAL ZİYARETİ

AFET YÖNETİMİNDE KADIN VE ÇOCUK ODAĞI KONUŞULDU

BAŞKAN ACAR VE TEŞKİLATI, KARTALTEPE'DE HANE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

BAYRAMPAŞA KURUM AMİRLERİNDEN BAŞKAN VEKİLİ AKIN'A "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

VALİ GÜL VE KAYMAKAM ÇİFTÇİ'DEN BAYRAMPAŞA'DA 10 AİLE ZİYARETİ

KAYMAKAM ABDULLAH ÇİFTÇİ'DEN İLÇE EMNİYETİNE ZİYARET

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
BEKİR ÖNDER GAZTEMİZE ZİYARETTE BULUNDU, ADAYLIKTA İDDİALI KONUŞTU

İstanbul

16.11.2025

  • İMSAK 06:17
  • GÜNEŞ 07:46
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 15:28
  • AKŞAM 17:52
  • YATSI 19:15

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7
  • Pazar 15.3 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.3 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.8 ° / 13.5 ° false