BBKEO BAŞKANI EDA YILDIZ KARADAĞ’DAN BİR DİZİ ZİYARET

BBKEO BAŞKANI EDA YILDIZ KARADAĞ’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Bayrampaşa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Eda Yıldız Karadağ bir dizi ziyaretlerde bulundu

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve Kanatlar Dernek Başkanı Caner Çokçeken’i makamlarında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

  

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile makamındaki görüşmeden sonra “Bayrampaşa Belediye Başkanımız, Mülk-ü Amiri’miz sayın Atila AYDINER’i makamında ziyaret ettik.

Seçim sürecindeyken; çalışmalarımız, projelerimiz ve duruşumuzla güven verdiğimiz başkanımız, göreve geldiğimiz günden itibaren de desteğini esirgemedi. Mülk-ü amirimizden, başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize ve zabıtalarımıza kadar tüm belediye kadromuz bizlere ve meslektaşlarımıza her konuda destek ve yardımcı oldu.

Bu verimli görüşmeden çıkan harika haberleri tüm meslektaşlarımızla en kısa sürede paylaşacağız” dedi.

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan‘ı makamında ziyarette bulundu, MHP ve BBKEO olarak yapabileceğimiz ortak projeleri görüştük. İlk projenin ön görüşmesini tamamladıklarını belirtti.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu’yu makamında ziyaret etti, İlçe Başkanı Hasan Mutlu’ya, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topçu’ya, Kadın Kolları Başkanı Arzu Doyuran’a ve ekiplerine çok teşekkür edip Göreve geldikleri günden itibaren, yaptıkları çalışmalar, meslek sorunları ve yapacakları projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Kanatlar Derneğine ziyaretinde, Dernek Başkanı Caner Çokçeken, Kadın Kolları Başkanı Nebahat Öztürk ve yönetim kurlu üyeleri, Bayrampaşa’nın tek kadın muhtarı Dilek Teksoy hazır  bulundu.

“Bize, projelerimize ve duruşumuza olan inançlarından, verdikleri emeklerden dolayı minnettar olduğumuzu dile getirdik, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyor” dedi.