BAYSEM´DEN VEFA TURNUVASI

BAYSEM´DEN VEFA TURNUVASI

3 yıl önce hayatını kaybeden Öğretmen, Sporcu, Antrenör ve Hakem Lütfi Yılmaz anısına Satranç Turnuvası Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi-BAYGEM`de düzenlendi.

/resimler/2020-1/1/1113105095779.jpg

Lütfi Yılmaz`ı tanıyan ve öğrencisi de olan sporcuların katıldığı, IM Turhan Yılmaz ve Nuri Gençay Genç`in turnuva organizasyonunu gerçekleştirdiği turnuvada güzel maçlar gerçekleşti. 6 tur düzenlenen turnuva sonunda dereceler;

1. Serdar İhsan Sarıkavak  2. Muhammed Sinan Gönüllü 3. CM Halit Kaan Keskin  4. Ali Bülent Özveren ve 5. Enes Yusuf Kamış

Kategori Ödülleri: En başarılı Emektar sporcu: Ali Bülent Özveren, En Başarılı Bayan sporcu: Eslem Karasevda, En başarılı Yıldız sporcu: Serdar İhsan Sarıkavak,  En Başarılı Küçük sporcu: Ali Alper Çelik oldu.

Dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanısıra Yılmaz Ailesi tarafından toplamda 1.500 TL maddi ödül ve kategorilerde satranç saati ile ödüllendirildi.

Turnuva kapanış konuşmalarında İl Temsilcisi Rıza Öney, Lütfi Yılmaz`ın 3 Türkiye Şampiyonu yetiştirmiş bir baba ve yüzlerce öğrenci yetiştirmiş öğretmen ve antrenör olduğunu belirtti. Turnuvaya destek sağlayan Bayrampaşa Belediyesi ve BAYSEM´e de  teşekkür etti.

Turnuva direktörü Nuri Gençay Genç ise kendisinin de Lütfi Yılmaz`ın öğrencisi olduğunu, kendisine satrancı sevdirdiğini belirterek bu anlamlı turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Genel Sıralama: 1. Serdar İhsan Sarıkavak  2. Muhammed Sinan Gönüllü 3. CM Halit Kaan Keskin  4. Ali Bülent Özveren ve 5. Enes Yusuf Kamış. Ödüllerini İl Temsilcisi Rıza Öney, Bayrampaşa Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Sorumlusu Nuran Genç, turnuva direktörü Nuri Gençay Genç, Lütfi Yılmaz`ın kızı Gülümser Öney ve turnuva Başhakemi IA Fuat Ergür sundu.

Kategori Ödülleri: En başarılı Emektar sporcu: Ali Bülent Özveren, En Başarılı Bayan sporcu: Eslem Karasevda, En başarılı Yıldız sporcu: Serdar İhsan Sarıkavak,  En Başarılı Küçük sporcu: Ali Alper Çelik. Ödüllerini turnuva Direktörü IM Turhan Yılmaz sundu.

Turnuva organizasyonuna katkılarından dolayı Turnuva Direktörleri IM Turhan Yılmaz ve Nuri Gençay Genç ile turnuva başhakemi IA Fuat Ergür`e plaket sunuldu.

/resimler/2020-1/1/1114019159283.jpg

 



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: BAYSEM VEFA TURNUVASI