Tarih: 28.05.2021 07:26

BAYSEM TURNUVALARA DOYMUYOR

Facebook Twitter Linked-in

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Bayrampaşa Belediyesinin, GSİM Bayrampaşa İlçe Müdürlüğünün ve BAYSEM İşbirliği, TSF Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Nuri Gencay Genç’in organizasyonunda yapılan 7-12 Yaş ve altı sporcuların katılımına açık, Türkiye geneli, genel sıralama, Bayrampaşa ikametli ve öğrenim gören ilçe sıralamasına ayrı ayrı olmak üzere turnuvası düzenlendi.

Turnuva açılış günü TSF Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Nuri Gencay Genç’in moderatörlüğünde yapılan Canlı yayına TSF Başkanı Gülkız Tülay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Veli olarak Prof. Dr. Korhan Erkanlı, Akademisyen Pınar Çağla Ceylan katıldı.

Konuşmacılar turnuvanın oluşmasından duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Böyle bir organizasyondan dolayı Nuri Gencay Genç’i tebrik ettiler. 

387 Kişinin katıldığı turnuvanın başarılı sporcularına ödülleri Mehmet Akif Kültür Merkezinde yapılan bir törenle verildi. Törende ödüllerini Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, TSF Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Nuri Gencay Genç birlikte verdi. Törene sporcu velileri, Koordinatör Yardımcısı E. Berkay Genç katıldı.

 

DERECEYE GİRENLER

Türkiye Geneli

  1. Yağız Kaan Erdoğmuş - Bursa
  2. Demir Aral - Ankara
  3. Emre Sabuncuoğlu - Antalya

Bayrampaşa katagoride

  1. Eren Ömer Demir
  2. Kuzey Kaan Turhan
  3. Zerren Özdündar
  4. Yağmur KARDEMİR
  5. Yağmur Özü
  6. Yağız Bozkurt Aksu
  7. Berra Hadji Ejup
  8. Cansu Kahveci
  9. Mehmet Buğra Kılıç
  10. Emir Barış Kutay



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —