BAYRAMPAŞA'YA HÜKÜMET KONAĞI

BAYRAMPAŞA

MUHTAR TEKLİF ETTİ, BAKAN TALİMAT VERDİ, HÜKÜMET KONAĞI YAPILIYOR

Yıllardır bir iş hanında hizmet veren Bayrampaşa Kaymakamlık İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi’nin teklif, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Bayrampaşa Hükümet Konağına kavuşuyor.

Özel idaresine ait bir iş hanında Bayrampaşa kaymakamlık makamı ve müdürlükler hizmet vermekteydi. İş hanının son katında hizmet veren kaymakamlık makamı yapımına başlanan hükümet konağına kavuşuyor.

HÜKÜMET KONAĞI NASIL GERÇEKLEŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapılan, Önceki Dönem Bayrampaşa Kaymakamı osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı Atila Aydıner, birim müdürleri ve muhtarların bulunduğu bir toplantıda Bayrampaşa İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi söz aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Sayın bakanım Bayrampaşa’mızda hükümet konağı yok. Kaymakamlık makamı ve müdürlükler özel idareye ait bir iş hanında hizmet veriyorlar. Bazı müdürlükler değişik mahallelerde hizmet veriyorlar. Bayrampaşa’mıza bir hükümet konağı yapılmalı” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birkaç telefon görüşmesi sonrası mevcut binanın yıkılarak yerine Bayrampaşa’ya çok teferruatlı bir hükümet konağı yapılmasına karar verildi.

İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi’nin teklifi, , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Bayrampaşa Hükümet Konağı inşaatı için mevcut binanın yıkımı devam ediyor.
Hükümet Konağı 12 bin 420 metrekarelik bir alan üzerine kurulacak. Üzerinde Bayrampaşa Kaymakamlık binasının bulunduğu ve mülkiyeti İstanbul Valiliği’ne ait parsel 9 bin 421 metrekare



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA' HÜKÜMET KONAĞI