BAYRAMPAŞA´YA ONUR ŞEN ADAY ADAYI

BAYRAMPAŞA´YA ONUR ŞEN ADAY ADAYI

Onur Şen Bayrampaşa Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

AK Parti´de 5 Kasımda başlayan aday adaylık süreci devam ederken Bayrampaşa belediye başkanlığı için işadamı Onur Şen ilçe başkanlığına aday adaylık müracaatını yaptı. Müracaat sonrası gazetemizi ziyaret eden Onur Şen, "Sevgi Tohumları Ekmeye, Gönülleri Kazanmaya Geldik" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek iddialı olduğunu söyledi.

Onur Şen Aday Adaylık başvurusu sonrası gazetemize gelerek ziyarette bulundu. Gazetemizin sahibi Mehmet Ceylan Onur Şen´e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Onur Şen yeni bir yüzle yeni ve yenilikçi bir anlayışla Bayrampaşa´ya talip olduklarını belirtti.

Selanik Göçmeni bir aileden gelen, 3. Kuşaktan Bayrampaşalı olan Onur Şen, Ortaöğretimi Nail Reşit ortaöğretimde, Liseyi Bayrampaşa Mobil´de okudu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde 4 yıllık işletme okudu. Yüksek Lisansını Londra Kensington College of Busiress (University of Wales) de tamamladı. Uzun yıllar özel sektörde yöneticilik yapana Onur Şen evli bir kız babasıdır. Eşi Maltepe Üniversitesinde doktoro yapmaktadır.     



Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA ONUR ADAY ADAYI