BAYRAMPAŞASPOR, DARICA ENGELİNE TAKILDI

BAYRAMPAŞASPOR, DARICA ENGELİNE TAKILDI

TFF 3. Lig 2. Grupta kötü gidişatını sürdüren Bayrampaşaspor Darıca Gençlerbirliği'ne deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

Ligin ikinci yarısının açılış maçında Bayrampaşaspor Darıca'ya konuk oldu. Darıca İlçe Stadı'nda oynan maçı Aykut Sergin, Mustafa Burak Kuş ve Gökhan Salduz yönetti. 

İlyas Kahraman'ın öğrencileri maça galibiyet parolası ile çıktı. Bayrampaşaspor'un ligin ilk yarısındaki en büyük eksikliğinin bitiricilik eksikliği olduğunu ifade etmiştik. Devre arasında transfer yapamayan Bayrampaşaspor maça tutunmaya çalıştı. Maçın öncesinde puan sıralamasında Darıca Gençlerbirliği'nin önünde olan Bayrampaşaspor maçın bitimiyle puan tablosunda rakibinin gerisine düştü.

Bayrampaşaspor 11. dakikada Rahmi Anıl Başaran'ın golü ile 1-0 öne geçti. 43. dakikada  Batuhan Özduran'a engel olamayan Bayrampaşa yediği golden iki dakika sonra Yiğit Gümüş ile maçı lehine çevirdi ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarı futbol anlayışını değiştiren ve önde basan Darıca Gençlerbirliği oyunu domine etti. 59. dakikada Ahmet Gökbayrak ile 2-2 beraberliği yakalayan Darıca Gençlerbirliği 61. dakikada ise Berkay Ekici'nin golü ile 3-2 öne geçti.

Maçın ardından Ligin alt sıralarına demirleyen iki takımdan gülen taraf Darıca Gençlerbirliği oldu. Darıca Gençlerbirliği aldığı üç puan ile birlikte 13. sıraya yükselirken. Oynadığı 17 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Bayrampaşaspor 17 takımın mücadele ettiği 3. Lig 2. Grupta 15. sıraya geriledi.