Tarih: 15.02.2023 16:06

BAYRAMPAŞANIN KADINLARI DEPREMZEDELER İÇİN ÜRETİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da depremzedelere yardımlar sürüyor. Bayrampaşa Halk Eğitim Merkezi’ndeki kursiyerler hazırladıkları için battaniye, polar bere, eldiven ve şal ve benzeri kışlık giyecekleri deprem bölgesine gönderecekler.
Bizler yaşanan bu acıya nasıl merhem olabiliriz, neler yapabiliriz diye düşünen Bayrampaşa kadınları ürettikleri malzemeyle deprem bölgesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Deprem bölgesindeki kış koşullarını göz önüne alarak yaptıkları çalışmalarla o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın işine yarayacak ürünler yapmaya karar verdiler. Geniş bir ekibin emeği ile yapılan çalışmaları Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur organize ediyor. 

SUAT MAMUR, “EMEĞİMİZ DEPREMZEDELER İÇİN”
Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, üretilen malzemelerin deprem bölgelerine gönderildiğini belirterek, “Elimizde bulunan malzemeler ile depremden etkilenen vatandaşlarımız için kışlık ürünler ve battaniye üretimi yapıyoruz. Burada üretilen malzemeler kaymakamlık ve belediyenin koordinesinde depremzedelere teslim edilecek. Depremin acısı hepimizi sardı. Dolayısıyla kalbimiz orada, elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bayrampaşa eğitim ailesi olarak Türkiye için tek yürek olduk” dedi.

ÖĞRETMENLER GÖNÜLLÜ ÇALIŞIYOR
Suat Mamur, okulların tatil olması nedeniyle gönüllü öğretmenlerin de yardım çalışmalarına katıldığını ifade ederek, “Gerek Semih Erden Spor Salonu gerekse okullarda yardım malzemelerini toplayan ve deprem bölgelerine ulaştırılmasını sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —