Tarih: 15.04.2021 23:44

BAYRAMPAŞA’NIN HAYALİ TEM PROJESİNE MEVLÜT UYSAL ENGELİ

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Atila Aydıner’in “Çok çalıştık, çok çabaladık. Şükürler olsun, Bayrampaşa’mızı hasret duyduğu meydana kavuşturmak da bize nasip oldu” dediği projeyi 2017 Yılında İBB başkanı olan Mevlüt Uysal elinin tersiyle itmiş. İhalesi yapılmasına rağmen yüklenici firmayı Mevlüt Uysal’ın emriyle Anadolu yakasında başka bir projeye yönlendirilmiş.

BAYRAMPAŞALIYA AÇIKLANMALI

CHP İBB ve Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Abdul Fettah Dindar, Bayrampaşa Belediye Meclisi Faaliyet Raporu görüşme oturumunda yaptığı konuşmada; “İBB Başkanı Mevlüt Uysal yüklenici firmayı Anadolu yakasındaki başka bir projeye yönlendirildi. Bunun sebebinin Bayrampaşalıya açıklanması gerekir.” Demişti. CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığının yaptığı basın toplantısında da aynı bilgiyi paylaştı.

CHP İBB ve Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Abdul Fettah Dindar; “Bayrampaşa için çok konuşulan bir proje var. 28 09 2015 ve 21 02 2017 projelerinde  9.605 Metrekare olan TEM üstü meydan projesi var. Bayrampaşa için önemli olan 39 ilçe içerisinde meydan okuyan bir projeydi. Peki bu olay nasıl gelişti? Bu meydan projesinin ihalesi yapıldı. Yüklenici firma tam işe başlayacağı zaman o tarihindeki İBB Başkanı Mevlüt Uysal yüklenici firmayı Anadolu yakasındaki başka bir projeye yönlendirildi. Bunun sebebinin Bayrampaşalıya açıklanması gerekir. Şu an TEM üstü meydan projesi 6.326 Metrekareye düştü.  

Meydan projesi nasıl oldu da 2017 yılında Merkezi Hükümet AK Parti’de, Bayrampaşa Belediyesi AK Parti'de, İBB Başkanlığı AK Parti'de hal böyle olduğu halde, bu proje elimizden uçtu gitti. Bu nasıl elimizden gitti bunun cevabını kim verecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —