Başlık
BAYRAMPAŞA'NIN GURURU EYMEN EFE KARAKAN'A BAŞKAN MUTLU'DAN TEBRİK
Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan ve Türkiye birincisi olan Yahya Kemal Ortaokulu öğrencisi Eymen Efe Karakan'ı tebrik etti.
Başkan Mutlu, genç öğrenciyi makamında ağırlayarak bu büyük başarısından dolayı kutladı.
Başkan Hasan Mutlu, Eymen Efe Karakan ile bir süre sohbet etti. Eymen Efe'nin başarısının, sadece kendisi ve ailesi için değil, Bayrampaşa için de büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Başkan Mutlu, "Eymen Efe'nin gösterdiği bu üstün başarı, azim ve düzenli çalışmanın en güzel örneklerinden biridir. Kendisini, ailesini ve yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerini gönülden kutluyorum. Eymen Efe gibi pırıl pırıl gençlerimizin başarılarıyla ülkemiz daha da aydınlanacak. Kendisine gelecekteki eğitim hayatında ve tüm yaşamında başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda Başkan Mutlu, Türkiye birincisi Eymen Efe Karakan'a çeşitli hediyeler takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

LİG TABLOSU
- Pazartesi 11.6 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 11.4 ° / 5.8 ° Güneşli
- Çarşamba 10.8 ° / 7.1 ° false









