BAYRAMPAŞALI ÇOCUKLARDAN GAZZE İÇİN KERMES: SEVGİ DOLU BİR DESTEK

BAYRAMPAŞALI ÇOCUKLARDAN GAZZE İÇİN KERMES: SEVGİ DOLU BİR DESTEK

Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, Gazzeli çocuklar için duyarsız kalamayacaklarına inanarak 'seyirci kalamayız' temasıyla bir yiyecek kermesi düzenledi.

Gazze'nin, 7 Ekim 2023'ten bu yana süregelen İsrail bombardımanları sonucunda büyük acılar yaşadığına dikkat çekilen etkinlik, Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinin bir araya gelerek dayanışma gösterme isteğini yansıtıyor. Ağır saldırılarda binlerce Filistinlinin yaşamını yitirdiği, yüz binlercesinin evsiz kaldığı bu zorlu süreçte, Bayrampaşalı çocuklar Gazzeli yaşıtlarına destek olmak için seferber oldu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, bu anlamlı etkinlikte öğrencilere destek vermek amacıyla kermese katıldı.

Kermes kapsamında elde edilecek gelirin tamamının Gazze'deki yetim ve öksüz çocuklara bağışlanacak olması, etkinliğin insanlık dayanışmasına katkı sağlayan bir nitelik taşıdığını gösteriyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in de bu etkinliğe bizzat katılarak öğrencilere destek vermesi, yerel yönetimin duyarlılığını ve toplumsal sorumluluğunu vurguluyor.Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinin bu güzel girişimi, sadece yiyecek kermesi düzenlemekle kalmayıp birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirmiş gibi görünüyor.

Editör: Burak İNCEOĞLU