Tarih: 01.04.2022 09:12

BAYRAMPAŞA’DAN İSTANBUL’A İSTANBUL’DAN ANKARA’YA

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa Önceki Dönem Gençlik İlçe Gençlik Kolları Başkanı, İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Oğuzhan GÜL  yaptığı başarılı proje ve çalışmalar sonucunda Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK’ya seçildi.

Bayrampaşa da başarılı ve ses getiren bir ilçe gençlik kolları başkanlığı sonrası İstanbul gençlik kollarında; Sokağın Refahı, Refahın Çocukları, Üye ol Refah gelsin gibi bir çok başarılı projeyi İstanbul gençliğiyle tanıştıran Oğuzhan Gül Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliği görevine getirildi. Bayrampaşa’dan böyle güzel ve başarılı gençlerimizin iyi hizmetlerle daha iyi yerlere gitmesinden gurur duyuyor kendisine başarılar diliyoruz.

Yapılan görev değişikliğine istinaden Başkan Oğuzhan GÜL  yaptığı açıklamada; “Merkez güç olma yolunda; Milli şahlanışımızın vizyonu doğrultusunda çalıştık. Çalışmadan olmaz, işimizi kahraman olmak için değil, başarmak için yaparız. Benim kavgam bu ülkeye ve bu millete düşmanlık edenlerledir. Kendi önünü bile göremeyen insanların arkasından yürümek, yol olan taşlara bile ihanettir. "Milletimizin gönlündeki yerimizi daha da güçlendirmeye geliyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —