Tarih: 21.07.2023 17:11

BAYRAMPAŞA'DAN ÇEVRE KATLİAMINA DAVETİYE!

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Cihan Serdar Aktaş

Günlük hayatta karşılaştığımız en basit görevlerden biri olan çöp atma, Bayrampaşa'da bir marifet haline dönüştü. Yerel yönetim, vatandaşların sağlığına ve çevrenin geleceğine vurdumduymazlıkla yaklaşıyor. Özellikle Yenidoğan mahallesinde konteyerler olmak üzere Bayrampaşa'nın dört bir yanında çöp kutuları dolup taşıyor.

Bizim elimizden gelen ise bu kirlileğe son vermek için yetkililere bunu bildirmek. Nerede uzun süredir toplanmayan çöp varsa bunu yetkililere bildirmek ŞART!

Bu felaketi durdurmak için hepimizin bir araya gelmesi şart! Yetkililere sesleniyoruz; derhal çöp ve geri dönüşüm kutularını düzenli olarak temizleyin, çevreyi kirletenlere gereken cezai işlemleri uygulayın! Bayrampaşa'yı çöp yığınlarından kurtaracak olanlar biziz, unutmayın!

 

Çevreyi korumak, geleceğimizi güvence altına almak demektir. Uyanın Bayrampaşalılar, çevre katliamına dur diyelim! Yarın için geç olmadan, çöp kutularımıza ve doğamıza sahip çıkalım! Unutmayalım ki, çevre bizim en değerli mirasımızdır ve onu korumak bizim elimizdedir!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —