Tarih: 20.10.2021 08:26

BAYRAMPAŞA’DA YILLAR SONRA BİR İLK…. BU MECLİS AYAKTA ALKIŞLANIR

Facebook Twitter Linked-in

2022 Yılı Mali Bütçesinin görüşüldüğü Ekim Ayı 3. Birleşiminde, 2022 yılı  bütçesi iktidar ve muhalefetin birlikte verdiği oylarıyla 338 Milyon denk bütçe olarak geçti.

Zaten örnek bir meclis olan Bayrampaşa belediye meclisi 2022 Yılı Mali bütçesinin görüşüldüğü Ekim ayı 3. Oturumunda bir kez daha farklılığını ortaya koydu. Nezaketin, saygının ve yapıcılığın zirve yaptığı oturumda ilk konuşmayı Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptı. Aydıner konuşmasında müdürlükler bazında projelerini anlattı.

CHP grubu adına konuşan Gökhan Dal genel olarak bütçenin olumlu olduğunu bazı müdürlüklerde olan sıkıntılardan örnekler vererek buralarda dikkat edilmesini belirtti. İYİ parti grubu adına Tufan Babar’da bütçenin makul olduğunu söyledi. Bütçenin patronu da olan Belediye Başkan Yardımcısı  Ahmet Türfekçi AK Parti Grubu adına yaptığı konuşmada bütçeyi en iyi şekilde ve tasarruflu bir şekilde kullanacaklarını belirtti. Kişisel görüşlerini belirtmek için konuşan Abdul Fettah Dindar’da bütçenin olumlu olduğunun altını çizdi.

Konuşmalardan sonra bütçenin tamamı oy birliğiyle 338 Milyon denk bütçe olarak kabul edildi.

 

Haberin Devamı ve bütçenin ayrıntıları gelecek…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —