BAYRAMPAŞA’DA STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

BAYRAMPAŞA’DA STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, 5 yıllık stratejik planını vatandaşa sunuyor.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bayrampaşa Belediyesini kazanan Hasan Mutlu seçimin ardından 5 yıllık stratejik planını ekibi ile birlikte tamamlayarak vatandaş  ile birlikte şekillendirecek.

Bayrampaşa Belediyesi, 2025-2029 dönemi Stratejik Planı’nı kolektif bilinç ve katılımcı bir vizyonla oluşturuyor… Bu kapsamda, vatandaşların görüş ve önerilerinin alınacağı Mahalle Meclisleri başlıyor. Toplam 7 mahalleyi kapsayan Mahalle Meclisinin ilki 13 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, diğer 4 mahalleyi kapsayan ikinci meclis ise 15 Ağustos Perşembe günü yine saat 19.00’da eski lunaparkın (Kartaltepe Mahallesi) karşısındaki alanda düzenlenecek. Mahalle Meclislerine tüm vatandaşlar katılabilecek.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu; “Mahalle Meclisleri Başlıyor! Bayrampaşa Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı İçin Sizi Dinliyoruz.
Mahalle Meclisleri'nde dile getireceğiniz her öneri, Bayrampaşa’nın geleceği için atılacak adımlarda belirleyici olacaktır. Birlikte daha güçlü bir Bayrampaşa inşa edelim. Bayrampaşa Belediyesi olarak, 2025-2029 Stratejik Planı’nı hazırlarken siz değerli mahalle sakinlerimizin görüşlerine, önerilerine ve fikirlerine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda, katılımcılığı artırmak ve ortak aklı harekete geçirmek amacıyla Mahalle Meclisleri düzenliyoruz” dedi.