Tarih: 12.08.2024 10:13

BAYRAMPAŞA’DA STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bayrampaşa Belediyesini kazanan Hasan Mutlu seçimin ardından 5 yıllık stratejik planını ekibi ile birlikte tamamlayarak vatandaş  ile birlikte şekillendirecek.

Bayrampaşa Belediyesi, 2025-2029 dönemi Stratejik Planı’nı kolektif bilinç ve katılımcı bir vizyonla oluşturuyor… Bu kapsamda, vatandaşların görüş ve önerilerinin alınacağı Mahalle Meclisleri başlıyor. Toplam 7 mahalleyi kapsayan Mahalle Meclisinin ilki 13 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, diğer 4 mahalleyi kapsayan ikinci meclis ise 15 Ağustos Perşembe günü yine saat 19.00’da eski lunaparkın (Kartaltepe Mahallesi) karşısındaki alanda düzenlenecek. Mahalle Meclislerine tüm vatandaşlar katılabilecek.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu; “Mahalle Meclisleri Başlıyor! Bayrampaşa Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı İçin Sizi Dinliyoruz.
Mahalle Meclisleri'nde dile getireceğiniz her öneri, Bayrampaşa’nın geleceği için atılacak adımlarda belirleyici olacaktır. Birlikte daha güçlü bir Bayrampaşa inşa edelim. Bayrampaşa Belediyesi olarak, 2025-2029 Stratejik Planı’nı hazırlarken siz değerli mahalle sakinlerimizin görüşlerine, önerilerine ve fikirlerine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda, katılımcılığı artırmak ve ortak aklı harekete geçirmek amacıyla Mahalle Meclisleri düzenliyoruz” dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —