Tarih: 23.02.2024 09:50

BAYRAMPAŞA’DA MEHMET KÜÇÜKCÖMMEN BAGIMSIZ ADAY

Facebook Twitter Linked-in

Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olarak adını duyuran, Bayrampaşa Belediyesi Eski Zabıta memurlarından Mehmet Küçükcömmen, Bayrampaşa Belediye Başkanlığına Bağımsız Aday oldu. 2019 yerel seçimlerinde de bağımsız aday olan, 2024 yılında belediye başkanı olmak için kolları sıvayan Mehmet Küçükcömmen belediye başkanlığında bağımsız aday olarak yarışacak  

MEHMET KÜÇÜKCÖMMEN KİMDİR ?

Mehmet Küçükcömmen 1975 yılında, Konya’nın Hadim İlçesinin Gaziler Mahallesinde (Köyünde) çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Akabinde  1979 yılında Konya'ya yerleşti. İlkokul, orta okul ve lise eğitimlerini Konya'da tamamladı. Ön Lisans eğitime Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksek Okulunda devam etti.

Ön lisans eğitimini tamamladıktan sonra, lisans çalışmalarını Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü ile tamamladı. 

Küçükcömmen ayrıca Atatürk Üniversitesi İş Güvenliği Uzmanlığı Bölümünü bitirmiştir. Halen akademik çalışmalarını Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümünde sürdürmektedir.

Ömür boyu öğrenme idraki ile eğitim faaliyetlerini sürdüren Mehmet Küçükcömmen, ticari hayatına bir aile şirketi olan GAZİLER BİMS bünyesinde başlamıştır. Şirket bünyesinde üretim, satış, tanıtım ve personel işleri yöneticiliği gibi farklı görevlerde bulunmuştur.

Ankara’da tamamladığı ön lisans programı akabinde Ankara’dan İstanbul’a taşınmış, Kadıköy Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde memur ve sonrasında da Bayrampaşa Belediyesinde de Zabıta memuru olarak görev yapmıştır. 

Memuriyet görevleri sonrasında da yeniden Fethi Gıda bünyesine ticari hayatına devam etmiştir. 

Hali hazırda ticari faaliyetlerini sürdüren Mehmet Küçükcömmen, uluslararası bir araştırma merkezi olan TESPAM’ın kurucu üyesidir.

Evli, 1 erkek ve 3 kız babası olan Küçükcömmen Bayrampaşa’da ikamet etmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —