BAYRAMPAŞA'DA KONVOY YAPAN SÜRÜCÜLER YAKALANDI

BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa'da otoyolda ilerleyen düğün konvoyu, 4 şeridi de kapatıp trafiği yavaşlattı. Trafik polisi, konvoy yapan 5 aracı tespit ederek sürücülerine toplam 7 bin 290 lira ceza yazdı.

Geçtiğimiz günlerde düğün konvoyundaki araçlar yolu kapatarak öteki şoförlere güç anlar yaşatmıştı. Trafiğin aksamasına da neden olan konvoy, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. Konvoyun yolculuk esnasında hızını kasıtlı olarak yavaşlatması ile diğer araçları adeta esir almışlardı. Trafiğin aksamasına neden olan bu olay konvoy adı altında yapıldı. 

Axis İstanbul önünde trafiği adeta kilitleyen konvoy tepki topladı. Tepki çeken görüntülerin ardından emniyet mensupları çalışmalarını sürdürdü. Görüntülerin ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, araç sürücülerinin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucuna konvoy yapan kişilerin Ü.G., R.G., İ.E., F.A. ile H.S. olduğu belirlendi.

TOPLAM 7 BİN 290 LİRA CEZA KESİLDİ

Sürücülerin her birine 'trafiğin olağan akışına aykırı yavaşlamak' ve 'saygısızca araç kullanmak' suçlarından 436'şar lira, R.G.'ye muayene yaptırmamak suçundan 951, H.S.'ye ise ikinci defa muayenesiz araçla yakalanmak suçundan bin 979 lira olmak üzere toplam 7 bin 290 lira cezai işlem uygulandı.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?