Tarih: 20.07.2023 12:15

BAYRAMPAŞA'DA İLGİNÇ KAZA

Facebook Twitter Linked-in

Editör: Meryem Ramazan
 

Görüntülerde, kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan kadının hızlı adımlarla yürüdüğü görülüyor. Ancak motosiklet sürücüsü, kadını fark etmeyerek kazanın kaçınılmaz olmasına neden oldu. Motosiklet kadına çarptıktan sonra sürücü ve arkasındaki yolcu, yere savrulup kaldırımdaki beton mantarlara çarparak yaralandı. Neyse ki, yaya kadın kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, motosiklet sürücüsü ve yolcu ağır yaralanarak olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayı gören bir esnaf, "Karşıdan bir motosiklet geliyordu. Bir bayan kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. O sırada gelen motorcu kadına çarpmayayım derken manevra yaptı. Kadın yere düştü. Motorda bulunan iki kişi ise burada yere serildi ve dubaya çarparak yere vurdular. Kadın da olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi kalktı gitti. Sürücünün durumu ağırdı. İkisi de yaralıydı. Bir tarafı bayağı kanlar içindeydi. İki tane ambulans zor kaldırıp götürdüler. Vuran yaya kadın ise çekti gitti. Kaza zaten kırmızı ışıkta geçtiği için onun yüzünden oldu" şeklinde yaşananları anlattı.

Kazanın ardından yaralıların hastaneye kaldırılması ve güvenlik kamerası görüntüleri, olayın detaylarını ortaya çıkardı. Kazanın neden yaşandığı ise trafik kurallarına uymamanın yol açtığı üzücü bir sonuç olarak ön plana çıktı. Yetkililer, sürücülerin ve yayaların trafik kurallarına uymalarının hayati önem taşıdığını bir kez daha hatırlatarak benzer kazaların yaşanmaması için duyarlılık çağrısı yaptı.



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —