BAYRAMPAŞA’DA HAVAİ FİŞEKLE SALDIRI

BAYRAMPAŞA’DA HAVAİ FİŞEKLE SALDIRI

İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Fatih Caddesi’nde bir saldırgan havai fişek ile bir işyerine saldırdı ve hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

ARKADAŞIMA SEVGİLİ YAPMAKLA SUÇLUYOR

Saldırıya uğrayan dükkan sahibi saldırıyı gerçekleştiren kişinin kendi arkadaşına platonik aşık birisi olduğunu iddia etti. Saldırıya uğrayan kadın: ”Dün bir anda kapı açıldı. İçerisinde 16 tane havai fişek olan kutu ayaklarımın ucuna doğru fırlatıldı. Kapıyı üzerime doğru kapattı ve bunu yapan kişi kaçtı. Saldırı yapan kişi arkadaşıma sevgili yapmakla suçluyor” dedi.

İş yeri sahibi dükkanında otururken bir kişi havai fişek kutusunu ateşleyerek içeri attı. O sırada kasada duran Ertürk, masanın altına girerek kendini korumaya çalıştı. İçeride patlayan havai fişeklerden dolayı ortalık savaş alanına döndü.

Şüphelinin daha önce dükkanın camlarına boya dökerek saldırıda bulunduğu öğrenildi. Boyalı saldırının ardından arkadaşına attığı mesajlar da ortaya çıktı. Mesajda arkadaşına sevgili bulmasına aracılık ettiği için dükkanına boya döktüğünü itiraf etti.

ÇOK KORKUYORUM

Şüpheliden şikayetçi olduğunu söyleyen mağdur, “Şu an ne oldu, ne bitti hiç bilmiyoruz. Haftaya diğer görgü tanıklarının ifadeleri alınacak. Korkuyorum, olayı yapan kişi, yaptıklarından pişman olmadığını ve daha da fazlasını yapabileceğini ifade etti” dedi.

Saldırıların ardından durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.