
Bayrampaşa’da Miraç Kandili ruhu, komşuluk sofralarında ve paylaşılan ikramlarla hayat buldu. Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Cem Sultan Camii'nde vatandaşlarla kucaklaşarak kandil sevincine ortak oldu.
Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar, Miraç Kandili vesilesiyle mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede, kandil simidi vatandaşlara ikram edildi.
Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın; “Mübarek Miraç Kandili’nin manevi iklimini, Bayrampaşa’nın güzel insanlarıyla, komşularımızla omuz omuza solumaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu mübarek geceler; kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik bağlarımızın perçinlendiği müstesna zaman dilimleridir. Bizler sadece yolları, parkları değil; gönülleri de inşa etmek için buradayız. Bugün burada paylaştığımız sadece bir kandil simidi değil, kadim bir geleneğin ve birbirimize olan sevgimizin nişanesidir. Rabbim bu mübarek gecede ettiğimiz duaları katında kabul buyursun; hanelerimizi huzurla, gönüllerimizi imanla doldursun. Tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

İstanbul
16.01.2026