Bayrampaşa'da Çıkan Silahlı Kavgada Polis Memuru Yaralandı

Bayrampaşa

Bayrampaşa'da Kartaltepe Mahallesi Okul Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iki grup arasında çıkan silahlı kavga, bir polis memurunun yaralanmasına sebep oldu.

Editör: Meryem Ramazan

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, olayın seyrini gözler önüne sererken, kahvehanede bulunanlar da panik içinde kaçmaya çalıştı. Olay saat 21.45 sıralarında Şehit Onur Ayaydın Parkı önünde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında başlayan silahlı kavgayı gören ve izinli olduğu belirtilen polis memuru Y. Ş. D., kavgayı ayırmak için müdahale etmeye çalıştı.

Ancak kavgayı ayırmak isterken polis memuru Y. Ş. D., saldırganlar tarafından ateş açılarak kasığından vuruldu. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kavga esnasında bir kişinin hızla kaçtığı ve silah seslerinin ardından kahvehanede bulunanların panik içinde kaçıştığı anlar net bir şekilde görüldü.

Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak, olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda sokak üzerinde 8 adet boş kovan buldu. Yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olaya karıştığı tespit edilen 5 kişinin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis memurunun zamanında müdahalesi ve yaralanmasının engellenmesi için önemli adımlar atılmaya çalışılacak. Toplumda artan şiddet olaylarına karşı güvenlik güçlerinin daha dikkatli ve tedbirli olması, halkın da güvenlik konusunda duyarlı davranması önem arz etmektedir.