BAYRAMPAŞA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

BAYRAMPAŞA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da yapılan törenlerle kutlandı. Atatürk anıtına konulan çelenklerden sonra Kaymakamlık makamında Tebrikat Töreni yapıldı,

Zaferler ayı Ağustosun 30 tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da anma heyecanı vardı. 09,30’da Bayrampaşa Atatürk anıtında çelenk sunma töreni yapıldı, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Çelenkleri Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Garnizon Komutanı Albay Murat Çelen 

Belediye Başkanı Atila Aydıner sundu. Devlet töreni sonrası her zaman olduğu gibi CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu çelenk sundu katılımcılara hitabetti.  

Törenlerde Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Albay Murat Çelen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı adına Senat Demirok , CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, MHP İlçe Başkanı Tarık Karataş, Kurum Müdürleri, Meclis Üyeleri Muhtarlar, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk töreni sonrası kaymakamlık makamında Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Albay Murat Çelen tebrikatları kabul etti.