Tarih: 20.05.2024 14:36

BAYRAMPAŞA’DA 19 MAYIS ATATÜRK ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da dolu dolu kutlandı. 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Bayrampaşa Belediyesi Bayrampaşa’nın caddeleri Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatıldı.

İlk tören sabah saatlerinde Saat 10:00’da Atatürk Parkında Atatürk Anıtına Bayrampaşa İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Alabacak’ın Çelenk sunmasıyla başladı. 

Çelek töreni Bayrampaşa İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Alabacak’ın Çelenk sundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla resmi çelenk töreni sona erdi. CHP ve İYİ parti resmi tören sonrası çelenklerini sundu.

Çelenk törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Bayrampaşa İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Alabacak, CHP İlçe Bayrampaşa Başkanı Alican Çam, AK Parti Bayrampaşa İlçe yöneticileri, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Erdal Uğur, DEVA Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Yusuf Çoklar, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep Eren, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Saat 11:00’de Semih Erdem Spor Salonunda okulların hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamaya Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Garnizon Komutanı Albay Coşkun Çelik, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep Eren, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saat 14:00  Bayrampaşa Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Derneğinin organize ettiği U15 Gençlik Futbol Turnuvası finalinde Doğan Spor ve İstanbul Giresun Spora kupaları verildi. Tüm amatör takım oyuncularına madalya takıldı. 

Törene Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Kulüpler Birliği Başkanı Ülkü Gürken, Kulüp Başkanları, ve takım hocaları katıldı.  

Bayrampaşa Belediyesi, Türkiye Bosna Sancak Derneği, Yeşilay Bayrampaşa Şubesinin organize ettiği  6’sı Gençlik Kolu 3x3 Basketbol Turnuvası finalinde ödülleri verildi.

Saat 19:00’da Eski Lunapark Meydanından Şehir Parkına kadar gençlik yürüyüşü yapıldı. Saat 20:00 Şehir Parkında Cüneyt Şentürk ve Canbay&Wolkar konseriyle 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —