BAYRAMPAŞA´DA KIŞ SPOR OKULU

BAYRAMPAŞA´DA KIŞ SPOR OKULU

Kış Spor Okullarının sezonu düzenlenen törenle Bayrampaşa´da başladı.

Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan korumak ve onların spor aktivitelerini sürekli kılmak amacıyla organize edilen Kış Spor Okullarının sezonu düzenlenen törenle Bayrampaşa´da başladı.

Bayrampaşa Spor Okulu kış sezonu, Semih Erden Spor Salonu´nda düzenlenen törenle açıldı. Törene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´in yanı sıra AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kumbasar ve Gökhan Balekoğlu, AK Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Karadeniz ile eğitimciler, sporcular ve aileleri katıldı. Futboldan jimnastiğe, basketboldan savunma sporlarına kadar 9 farklı branşın bulunduğu Kış Spor Okulu´nun açılış programında, öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler katılımcıların büyük beğenisini toplarken tüm sporculara forma ve havlu dağıtıldı.

?SAĞLIĞIMIZ İÇİN SPORU BİR YAŞAM BİÇİMİNE DÖNÜŞTÜRMELİYİZ?

Spor büyük önem verdiklerini belirten Başkan Atila Aydıner, ?Gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için onları spor yapmaya teşvik ediyoruz.  Basketbol, Tekvando, Karate, Kick Boks, Aikido, Pilates, Step-Aerobik, Çocuk Jimnastiği ve Atletizm olmak üzere toplam 9 farklı branşta hizmet veren Spor Okulumuzun kış sezon açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben inanıyorum ki sağladığımız imkânların sonucunda ülkemiz, Bayrampaşa´da sporu yaşam tarzına dönüştüren gençlerimizle sporun tüm dallarında, sesini dünyaya daha fazla duyurma şansına sahip olacaktır. Sağlıklı bir hayat için sporu bir yaşam biçimine dönüştürmemiz gerekiyor. Bu nedenle bugüne kadar sporun tüm branşlarına gereken önemi verdik, vermeye de devam ediyoruz. Ben ümit ediyorum ki daha nice Arda Turan´lar, Necip Uysal´lar ve Okan Buruk´lar gibi futbolcuları burada yetiştireceğiz? dedi.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA SPOR OKULU