BAYRAMPAŞA´DA ÇOCUK KAÇIRMA GİRİŞİMİ

BAYRAMPAŞA´DA ÇOCUK KAÇIRMA GİRİŞİMİ

Son zamanlarda vatandaşların korkulu rüyası çocuk kaçırma olayı Bayrampaşa´da yaşandı.

Önceki akşam saat 18: 00 sularinda Bayrampasa Murat Mahallesi Buyuk Coşkun Sokakta yürümekte olan E. Adlı 13 yaşlarındaki kız çocuğuna bir araçtan inen biri 45 diğeri biri şöför 35 yaşlarındaki kimliği belirsiz sahıslar E.´yi durdurarak yaşını yoruyor. Cevap vermeyen E.´ye şahıslardan biri ensesine tokat vutuyor. E´nin karşılık vermesi sonucu diğer şahıs sert bir şekilde yüzüne tokat vuruyor ve E´yi arabaya bindirme ye çalışıyorlar. Sokaktan geçenlerin görülmesi üzerine şahıslar E´yi bırakarak kayıplara karışıyor.

Olay üzerine emniyeti haraket geçiren mağdur E´nin annesi suçluların bulunmasını istiyor. Kendi imkanlarıyla bölgede bulunan kamara görüntülerini toplayan anne, elde ettiği görüntüleri yetkililere teslim etti. Kaçırma teşebbüsüne karışan şahısların yakalanmaları için gereken yapıldığı belirtildi.

Olay sonrası şok yaşayan aileye meclis üyesi Recep Asillsoy ve Fatma Akın´ınAbüyük desteği olduğu Belediye Başkanı Atılan Aydıner´in ise büyük bir bela anlattıklarını bunun için sadaka vermelerini tavsiye ettiği belirtildi.