BAYRAMPAŞA YENİDOĞANSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

BAYRAMPAŞA YENİDOĞANSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

A takımı 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bayrampaşa Yenidoğan Spor kulübü kendinden emin adımlarla çalışmalarını sürdürüyor.

2. Amatör Lig 5. Grupta 1. Hafta maçını Bayrampaşa Belediye Stadı’nda Büyük Ümitler futbol takımını konuk ederek lige iyi bir başlangıç yapan Bayrampaşa Yenidoğan Spor, rakibi’ni 9-2’lik bir skor ile alt etmeyi başarmıştı. 

Kısa sürede büyük işler başaran Bayrampaşa Yenidoğan Spor alt yapıya büyük bir önem veriyor. Sınırlı ekonomik bütçeler ile takım kurmaya çalıştığını belirten Başkan Serkan Göcelerli, “Amacımız çocuklarımızın, gençlerimizin spor ile kendilerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmasını sağlamaktır. Spor ahlakını aşılayarak, sporu sevdirerek vatana ve millete hayırlı bireyler oluşturmaktır” dedi. Yetenekli çocukları küçük yaşlardan itibaren spora alıştırarak fiziksel ve taktik çalışmalarla A takıma hazırlamanın gayreti içerisinde olduğunu söyleyen Başkan, “Sahip olduğumuz spor bilgi ve birikimlerimizle ve çalışma arkadaşlarımızla sporcularımızı daha ileri seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz. Takımımızın iskeletini alt liglerden itibaren çıkarttığımız genç oyuncularımız oluşturacak. A takımda oynatmayı hedeflediğimiz futbolu U11 ligindeki sporcularımıza da aşılamayı hedefliyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, gelecekten ümitliyiz” dedi.

Bayrampaşa Yenidoğan Spor antrenmanlarına İBB Bayrampaşa Stadı’nda devam ediyor. Eylül ayında Kadınlar 3. Ligi’nde oynayacak olan takımı ile birlikte U13 takımı birlikte antrenman yaptı. Teknik ısınma ve koordinasyon çalışmaları ile başlayan antrenmanları çift kale maç ile devam etti. Kadınlar A grubu ile U13 takımları arasında oynan çift kale maç 3-3 berabere sona erdi. Golleri U13 takımında Görkem, Hamza ve Arda atarken Kadınlar takımında ise Buse hat-trick yaptı. Antrenman dayanıklılık ve şut çalışması ile sona erdi. 

Bayrampaşa Yenidoğan Spor kulübü;  U11, U12, U13, U14, U15/B, U16, U17/B, U18 ve büyükler kategorilerinde mücadele ediyor.