Tarih: 09.01.2024 15:19

BAYRAMPAŞA YAŞAM MERKEZİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in talimatı ile Terazidere Mahallesi Kadın Yaşam ve Gençlik Spor Merkezi projesi doğdu. Çalışmaların son hızla devam ettiği dev tesisin çok yakın bir zamanda hizmete açılması bekleniyor.Daha önce Bayrampaşa Terazidere Mahallesi Esenler Caddesi’nde hizmete sunulan Kadın Yaşam Merkezi, Bayrampaşalı kadınlar tarafından çok beğenildi, çok sevildi. Merkezin yoğun ilgi görmesi yeni talepleri de beraberinde getirdi. Gelen talepleri değerlendiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede yeni ve daha büyük bir yaşam merkezi yapılması için ekibine talimat verdi. Böylece Terazidere Mahallesi Kadın Yaşam ve Gençlik Spor Merkezi projesi doğdu. Çalışmaların son hızla devam ettiği dev tesisin çok yakın bir zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

“TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ OLACAK”

Projeye ilişkin bir açıklama yapan Başkan Aydıner, “Kadınlarımız, erkeklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız için mükemmel bir tesis inşa ediyoruz. Buradaki tüm hizmetlerimiz ücretsiz olacak. Dev yaşam merkezimizin inşaatı son hızla devam ediyor. İnşallah kısa bir süre içinde bu güzel tesisimizi halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in liderliğinde gerçekleşen Terazidere Mahallesi Kadın Yaşam ve Gençlik Spor Merkezi projesi, Bayrampaşa’ya önemli bir katkı sağlamaya hazırlanıyor. Başkan Aydıner'in talimatlarıyla hayata geçirilen bu proje, Bayrampaşalı kadınların ve gençlerin daha geniş ve modern bir yaşam alanına sahip olmalarını hedefliyor. Daha önceki Kadın Yaşam Merkezi'nin başarısı üzerine gelen talepleri dikkate alarak bu yeni ve büyük tesisin yapılmasını kararlaştırmak, belediyenin toplumsal ihtiyaçlara duyarlılığını ortaya koyuyor.Başkan Aydıner'in vurguladığı gibi, tesisin tamamlanmasının ardından sunulacak tüm hizmetlerin ücretsiz olacak olması, sosyal hizmetlere erişimi kolaylaştırarak toplumun faydasına önemli bir adım olacaktır. Bu proje, Bayrampaşa'nın gençlerine, kadınlarına ve çocuklarına sağlıklı bir yaşam ve spor olanakları sunarak, şehrin sosyal dokusunu güçlendirmeye yönelik önemli bir girişimi temsil ediyor.

Editör: Burak İNCEOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —