Tarih: 01.10.2023 15:54

BAYRAMPAŞA SPOR KULÜBÜ SPORCULARI MADALYAYA DOYMUYOR

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Taekwondo il temsilciliğinin 23-24  Eylül 2023 tarihinde  Gaziosmanpaşa Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Gençlik ve Spor Merkezi Kompleksi  düzenlediği Taekwondo Poomsea Şampiyonasında 

Bayrampaşa Spor Kulübü Sporcuları  12 Madalya kazandı.   

Şampiyona ile ilgili gazetemize açıklama yapan  Milli Sporcu Antrenör ve  kulüp başkanı  Arzu Çayır, “Kulübümüz 2020 yılında resmî olarak kuruldu. Kuruluşumuzdan bugünlere bakarsak  İlçemize bir çok madalya  kazandıran  başarılı bir kulüp olma yolunda hızla ilerliyoruz ülkemizi gelecekte Milli takım düzeyinde temsil edecek  Ahlaklı başarılı Sporcular  yetiştirmek için canla başla çalışıyoruz” dedi. 

Kulüple ilgili de bilgi veren Arzu Çayır, “Yarışma ile ilgili  Toplamda 12 madalya   Kazanan sporcularımız  Bayrampaş ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler çok küçük puan farkları ile  3-4 madalyamız  daha olabilirdi  Nasip değilmiş  Daha iyi hazırlanıp   Bayrampaşa ilçemize Bol bol madalya getirmek  istiyoruz. Kulübümüzde  Tüm antrenörlerimiz  Resmî federasyon onaylı  alanında  uzman bir ekipten oluşuyor.” Diye sözlerini tamamladı. 

Bayrampaşa Spor Kulübü tescilli  Spor Branşları 

TAEKWONDO

KARATE

BOKS

KICK BOKS 

CİMNASTİK

OKÇULUK

 

KULÜBÜN ALDIĞI MADALYA SAYILARI

Yıldız bayan  ferdi 3 Bronz

Yıldız bayan senkron takımda 3. Lük Bronz

Genç bayan senkron takımda 3.lük Bronz

Büyük bayanlar ferdi de 3.lük Bronz

31 yaş üstü büyükler pair de 2. Lik Gümüş

Para taekwondo Minik 1. Altın

Para taekwondo Genç 1. Altın

Toplamda:

8 bronz   

2 gümüş 

2 Altın   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —