On bir ayın sulatanı Ramazan-ı Şerif ayının son günlerine geldiğimiz bu günlerde kurum ve kuruluşların himayelerinde oluşan iftar sofralarının bereketli ve manevi havasını solumaya devam ediyoruz.
Her gün ayrı bir sofranın açıldığı, Bayrampaşa Kaymakamlığı himayelerinde açılan iftar programında Bayrampaşa protokolü, şehit ve gazi aileleriyle buluştu.
Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çifti eşi Meryem Çiftçi ile birlikte programa katılan tüm masaları dolaşarak şehir ve gazi ailelerinin hal hatırını sordu.
Kur’an tilavetiyle başlayan şehit ve gazi aileleri iftar programına; Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Demirok, Gündüz Kalkan, Önceki Dönem Belediye Başkanı Atila Aydıner, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş, SP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hüseyin Gülsümer, YRP Bayrampaşa İlçe Başkanı Ahmet Gürses, BBP Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Özdemir, Geçmiş Dönem Milletvekili Bahri Sipahi, Bayrampaşa Vakfı Başkanı ve İTO Meclis Üyesi Rasim Bilgehan, BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş, İHH Bayrampaşa Şube Başkanı Abdullah Hoşoğlu, Yeşilay Bayrampaşa Şube Başkanı Yunus Ersin, İlim Yayma Bayrampaşa Şube Başkanı Mustafa Hoşoğlu, muhtarlar, kurum müdürleri katıldı.
İftar programında konuşan Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, şehit ve Gazilerimizin ülkemiz açısından önemine vurgu yaptı. “Değerlerini bilen bir nesil yetiştirmeliyiz” dedi. Bayrampaşa’nın güzel bir ilçe olduğunu, farklı fikirler ve görüşleriyle yaşayan bir ilçe olduğunun da altını çizdi.
İstanbul
26.03.2025