BAYRAMPAŞA SEÇİM ZAFERİNİ COŞKUYLA KUTLADI

BAYRAMPAŞA SEÇİM ZAFERİNİ COŞKUYLA KUTLADI

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri sonrası Recep Tayyip Erdoğan’nın yeniden cumhurbaşkanlığını kazanması sonrası seçim zaferi coşkuyla kutlandı.

Uzun bir seçim sürecinin ardından 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapılmıştı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylardan 50+1 oy oranını bulamadığı için 2. Tura kaldı. 2. Tur seçimleri en çok oy alan iki aday kaldı. Cumhru İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan 2. Tur seçimlerinde Recep Rayyip Erdoğan %52.77 oy oranıyla yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Rakibi Kemal Kılıçdaroğlu %47.23 oy aldı. 

Seçimler sonrasında AK parti seçmeni sokaklarda seçim zaferini kutladı. 

Bayrampaşa’da da AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in birlikte kutladığı seçim zaferi coşkuyla geçti. Havai fişekler ve müzik eşliğinde kutlanan seçim zaferine Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.