Tarih: 11.06.2021 18:05

BAYRAMPAŞA SAADET ONA EMANET

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan il kongresinde il yönetim kurlu üyeliğine seçilen Eski İlçe Başkanı İsmail Acar’ın yerine Sadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığına Tanıtım ve Medya’dan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Gülsümer atandı.

Yapılan açıklama da “Mart ayı içerisinde yapılan Saadet Partisi İstanbul İl Kongresinde İlçe Başkanı İsmail Acar’ın Mahalli İdarelerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi sonrası “Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe teşkilatımızda yürütülen istişare ve temayül süreci sonrası İlçe Başkanlığı Hüseyin Gülsümer’e verildi” denildi..

 

HÜSEYİN GÜLSÜMER KİMDİR?

1967 yılı Bayrampaşa doğumlu olan Hüseyin Gülsümer aslen Makedonya’dan Kırklareli’ne hicret eden bir ailenin evladıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Bayrampaşa’da tamamladı. Daha sonra A.Ü. Açık öğretim Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Farklı STK ve Derneklerde yöneticilikler yapan GÜLSÜMER, Milli Gençlik Vakfı, Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde farklı kademelerde görev yaptı. Son olarak Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Tanıtım ve Medya’dan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Murat Mahallesinde ikamet eden Hüseyin Gülsümer Matbaa sektöründe kendi işini yapmaktadır.

Evli üç çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —