BAYRAMPAŞA MUSİKİ CEMİYET’İ 15. SEZONUNU AÇTI

BAYRAMPAŞA MUSİKİ CEMİYET’İ 15. SEZONUNU AÇTI

Bayrampaşa Musiki Cemiyeti, kokteyl ve müzik dinletisiyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde 15. Sezonunun açılışını yaptı.

15 Yıl önce Hülya Sertkaya’nın organizasyonunda, Ateş Karaduman yönetiminde kurulan, Bayrampaşa’nın ev hanımları, esnaflarından ve emeklilerinden oluşan Bayrampaşa Musiki Cemiyeti 15. Sezonunu yapılan kokteyl ve müzik dinletisiyle Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde açtı.

Açılışa Bayrampaşa Belediye Başkanı Yardımcısı Gündüz Kalkan, Bosna Sancak Trakya Rumeli Balkan Türkleri Derneği Başkanı Suat Nurkan, Önceki Dönem Meclis Üyesi Selami Dönmez, Gazetemizin Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan ve cemiyet üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasında Bayrampaşa Musiki Cemiyeti  Koordinatörü Hülya Sertkaya, katılımcılara teşekkür etti. Bayrampaşa Musiki Cemiyeti Büyük Korosu Şefi Ateş Karaduman musiki cemiyetinin önemine vurgu yaptı. Salı ve Perşembe günleri 18.30 ve 20.30 saatleri arasında çocuk korosu dönemi dersleri ise Pazar günleri 12.00 ile 13.00 arasında BAYGEM dersliğinde verileceğini duyurdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Gündüz Kalkan konuşmasında belediyenin faaliyetlerini anlattı. Gundüz Kalkan: “31 Martta bir çok yerde olduğu gibi Bayrampaşa’da da değişim gerçekleşti. Bayrampaşa’daki okullarımızda eksiklerimizi tamamladık. Her okula olmak üzere 54 okulla 6.5 MİLYON bağış yaptık. Aynı zamanda Spor Kulüplerin  eksiklerini gidermek amaçlı 19 Spor Kulübünün her birine  101.000 TL bağış hesaplarına aktarıldı. Musiki cemiyeti şimdiye kadar çok güzel bir performans gösterdi. Bundan sonraki dönemlerde de aynı performans göstermesi için her tür desteğimizi vereceğiz” Dedi.

Konuşmalardan sonra Büyük Korosu Şefi Ateş Karaduman’dan katılımcılara müzik dinletisi ile keyifli dakikalar yaşatıldı.