BAYRAMPAŞA MECLİSİNDE 15 TEMMUZ UNUTULMADI

BAYRAMPAŞA MECLİSİNDE 15 TEMMUZ UNUTULMADI

Bayrampaşa Belediyesi Meclisi Temmuz toplantısından 15 Temmuz Hain kalkışma unutulmadı. AK Parti Meclis Üyesi Ozan Karadeniz, “15 Temmuz akşamı irademizi, istikrarımızı ve aydınlık geleceğimizi yok etmek istediler.” Dedi.

Ozan Karadeniz, “Bildiğiniz üzere bundan 7 yıl önce 15 Temmuz 2016'da ülke ve millet olarak çok büyük bir badire atlattık. Darbeci hainler, 15 Temmuz akşamı irademizi, istikrarımızı ve aydınlık geleceğimizi yok etmek istediler. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokaklara dökülen kahraman milletimiz, tıpkı Çanakkale'de ve İstiklal Savaşı'nda olduğu gibi, yeniden şanlı bir destan yazarak bu hainlere geçit vermedi. Bizler, 15 Temmuz'u unutmadık ve unutmayacağız! Unutmayalım, unutursak yine yaşarız, unutmazsak bir daha yaşamayız!

Kıymetli arkadaşlar, büyük milletlerin büyük destanları olur... 15 Temmuz Destanı, vatanına el sürmek isteyenlere karşı canı pahasına siper olan aziz milletimizin yazdığı büyük bir destandır. Bedeniyle tankın önünde duran, vatanı için ölüme her an hazır olan kahramanların ülkesidir Türkiye.

Dünyanın bizi 'çılgın Türkler' diye nitelendirmesinin altında bu cesaret, bu feraset, bu asalet vardır.

Arkadaşlar, ülkemizin istiklal ve istikbali için canını feda etmeye hazır milyonlarca vatandaşımız olduğu müddetçe dâhili ve harici düşmanlar bizi asla bölemez; birliğimizi ve dirliğimizi zedeleyemez. Bir olma, diri olma, birlikte Türkiye olma yolundan bizleri asla döndüremez. Bizim topraklarımız, kahramanların hainleri ve düşmanları yok ettiği topraklardır.

Bu vesileyle, vatanımız ve bayrağımız uğuruna 15 Temmuz gecesi şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan, onları yetiştiren analardan ve babalardan razı olsun. Rabbim, aziz milletimize bir daha böyle kötü bir gece, kötü bir kâbus yaşatmasın. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.