Tarih: 20.12.2023 11:21

BAYRAMPAŞA!.... MAZLUMUN YANINDA ZALİMİN KARŞISINDAN OL!... ŞEHİT ÇOCUKLAR İÇİN SENDE KATIL...

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın gözü önünde günlerdir süren İsrail zaliminin, çocuk, kadın, erkek demeden soy kırım yaptığı Gazze için tüm dünyada tepkiler sürerken Bayrampaşa’da da STK’lar öncülüğünde bu tepkilere katılıyor. Geçtiğimiz günlerde çeşitli protestolar yapan, Bayrampaşa’da bulunun yirmiye yakın STK’nın birlikte organize ettikleri Çocuk Şehitlerimizden Rim’in Doğum Günü ve  23 Aralık Dünya Çocuk Şehirleri Günü olan 23 Aralık Cumartesi Günü Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi, Yıldırım Meydanında toplanıp Forum İstanbul AVM Önüne kadar yürüyüş yapılacak. 

İHH Bayrampaşa Şube Başkanı Abdullah Hoşoğlu, EDEP temsilcisi Önder Nuri Atay, Pusula Derneği Savaş Kabaoğlu, AGD Bayrampaşa İlçe Başkanı Abdurrahman Duman Komitesinde alınan izinle yapılacak yürüyüşte Zalim İsrail bir kez daha kınanacak, mazlum Filistin’li çocukların yanında olunacak.

Yürüyüş, Yıldırım Meydanında toplanılacak, 50. Yıl caddesi üzerinden Forum İstanbul AVM önünde Metru’nun durağında son bulacaktır.

Komite heyeti tüm Bayrampaşalıların, anaların, babaların çocukların, mazlum çocuklar, şehit çocuklar için yürüyüşe katılmalarını davet etti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —