Tarih: 01.02.2023 14:26

BAYRAMPAŞA BERBERLERİ YÜREKLERİNİ PAYLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Cıvıl cıvıl bir yuva, her çocuğun ayrı bir hikayesi olduğu bir ortam. Belki de anne babalarını hiç görmeyenler yada çok kısa gören, Kimisinin anne babası yok kimisinin ayrı, kimisinin hapiste. Ama hepsi daha hayatlarının başlangıcında, hepsi sevgi yüklü, hepsi sevgiye muhtaç. En büyük şansları görevlilerin hepside güler yüzlü, sevecen ablalar. Çocukların hepsi onları anne bilmiş, anne olarak görüyor.  

Böyle bir ortamda, Bayrampaşa berberleri Bayrampaşa Erkek ve Kadın Berberler Odasının öncülüğünde, İstanbul Valiliği Kocamustafapaşa Yurdunda kalan kız ve erkek çocuklarının saçlarını yaptı, pasta kesip çocuklara hediyeler verdi, sevgiyle kucakladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bayrampaşa Erkek ve Kadın Berberler Odası Başkanı Eda Yıldız Karadağ, üyeleriyle birlikte bu tip etkinlik yapmalarından mutlu olduklarını belirtti. Daha önce huzur evine de gittiklerini söyleyen Eda Yıldız Karadağ; “Biz hizmet etmekten mutlu oluyoruz. Daha önce Huzur evinde kalan bizim kıymetlerimiz, annelerimizi, babalarımızı ziyaret ettik. Mutlu olmalarını sağlamıştık. Şimdide geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ziyaret ettik, saçlarını yaptık hediyeler verdik. Bütün çocuklar önemli ama bu çocukların annelerinin babalarının yanında kalan çocuklardan daha önemli bunların sevgiye şefkate ihtiyacı var. Bizde bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Katılan tüm kadın erkek berber üyelerimize ve yardımlarını esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —