BAYRAMPAŞA BERBERLERİ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

BAYRAMPAŞA BERBERLERİ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Bayrampaşa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasının düzenlediği gecede Berberler gönüllerince eğlendi.

Gectiğimiz yıl yapılan genel kurulda Bayrampaşa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı seçilen Eda Yıldız Karadağ ve Bakkallar Mezeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Emine İleri her gecen gün odalarda farkındalık yaratmaya devam ediyor. O ölü toprağı serpilmiş, odasından çıkmayan oda başkanları yerine esnafla iç içe olan, sürekli proje yapan bir süreç yaşatıyorlar.

Bayrampaşa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı seçilen Eda Yıldız Karadağ Bayrampaşa’da olan Berber ve Kuaförleri bir gecede topladı. Rumelili Ekrem’in verdiği konserle Berber ve Kuaförler gönüllerince eğlendi.

Gecenin açılış konuşmasında Eda Yıldız Karadağ katılımcılara ve sponsorlara teşekkür etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Eda Yıldız Karadağ, “Oda olarak her daim esnafımızla iç içe olacağız. Esnafımızın sorunlarını her zaman çözmeye çalışacağız. Yapacağımız projelerle esnafımızın güncel konulardan ve mesleki bilgilerden haberdar edeceğiz. Biz esnaflar ve oda olarak bir olursak daha güçlü olacağımıza inanıyorum” dedi. 

Geceye İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak,  Bayrampaşa Bakkallar Mezeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Emine İleri, Kanatlar Dernek Başkanı Caner Çokçeken, oda başkanları, STK başkanları ve esnaflar katıldı.

Gece verilen plaket ve çekilen aile fotoğrafıyla son buldu. 



Selviye eriş Öztürk
4.12.2022 21:13:22
Evvela size kaleme aldiniz İçin size teşekkür ederim. Ve bu organizasyona imza atan ve bu güzel geceye katılan organize olan herkese başta oda başkanı EDA YILDIZ KARADAG'A VE Kıymetli kurulu na sonsuz teşekkürler