BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN MEMURLARA YÜZDE 63 SOSYAL DENGE ZAMMI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN MEMURLARA YÜZDE 63 SOSYAL DENGE ZAMMI

Bayrampaşa Belediyesi memurlara yüzde 63 Sosyal Denge artışı sözleşmesi imzaladı.

Bayrampaşa Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmeye göre memurların sosyal denge ücretlerine yüzde 63 artış yapıldı. 

Bayrampaşa Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) arasında yapılan görüşmeler memura sosyal denge zammıyla sonuçlandı. Belediye kültür salonunda Bayrampaşa Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre memurların sosyal denge ücretlerinde yüzde 63 artış yapıldı. Zamdan toplam 320 memurun faydalanacağı açıklandı.

Sözleşmeyi belediye adına Başkan Hasan Mutlu, sendika adına ise Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Mücahit Dede imzaladı. İmza töreninde konuşan Bayrampaşa Belediye  Başkanı Hasan Mutlu, “Personelimiz bizim için çok kıymetli. Memurlarımızın bağlı bulunduğu sendika ile yaptığımız anlaşma gereğince memur arkadaşlarımızın sosyal denge ücretlerine yüzde 63 oranında zam yaptık. Çalışanlarımızı enflasyon karşısında korumaya devam edeceğiz. Kendileri ve aileleri için hayırlı olmasını diliyorum. Çalışanlarımızı enflasyon karşısında korumaya devam edeceğiz” dedi.