Tarih: 05.11.2020 15:40

Bayrampaşa Belediyesi Meclisi Kasım ayı son oturumu yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediye Meclis toplantısı 7. Seçim dönemi 2. Toplantı yılı Kasım ayı Olağan 2. Birleşim, 1. Oturumu Meclis Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında, Tolga Güneş ve Ceyhun Çalışkan kâtip üyeliğinde yapıldı.

Meclis görüşmelerinde gündem dışı olarak İYİ Parti İBB ve Bayrampaşa Meclis üyesi Tufan Babar ve Ak Parti Bayrampaşa Meclis Üyesi Ozan Karadeniz söz aldılar. İYİ Parti Meclis Üyesi Babar konuşmasında İzmir'de yaşanan deprem felaketiyle ilgili konuşmasının ardından olası bir İstanbul depremine karşın meclise bir önerge teklifinde bulundu. Lösemili Haftası ile ilgili de bir açıklamada bulunan Babar sözlerini yaklaşan Öğretmenler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü ile ilgili de bir açıklamalada bulunurak bitirdi. Ak Parti Meclis Üyesi Karadeniz de Öğretmenler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü ile ilgili konuşarak açıklamasını bitirdi.

Gündem dışı konuşmaların ardından gündemde tek madde olarak yer alan Hukuk Komisyonunun 51 nolu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Raporun kabul edilmesinin ardından meclis oturumu sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —